Hakkımda ne düşünüyorsunuz?

KV'nin derin puslu vadilerinden gelmiş bir KGT ajanı. Şaka bir yana açtığı konular ve mesajlar ile Technopat Sosyal'e "Vadisi" takısını eklemeyi başarmıştır. 🤣
Bizi de alet ettin ya. Seviyoruz diye bide Vadi manyağı olarak anılacağız bir ömür. Şiştim, tosunum bana bir maden suyu.
Kurtlar Vadisi Sohbet diye kategori açılırsa bir yerlere büstümü sıkıştırırsınız. Ya şaka maka ben sistem toplamaya gelmiştim buraya, büründüğümüz hallere bak 🤣

çekirdeklidayılar.jpg

Çekirdek servisimiz başlamıştır. 1 muhteşem atana çekirdek veriyoruz. Pembe Saçlı kardeşimize de 1 muhteşem atana bir avuç çekirdek. 1 kişi 1 avuç alabilir.

Düzenleme: @184424 ve @Clarence Morrow kardeşlerimize çekirdekleri ikram edilmiştir. Keyifli çitlemeler.

Son düzenleme:
Senden nefret ediyorum Kılıç!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mekanını sallarım.
Dizinin en karizma sahnesiydi diyebilirim, helikopterle cama yanaşıp mekan basmak...
çekirdeklidayılar.jpg

Çekirdek servisimiz başlamıştır. 1 muhteşem atana çekirdek veriyoruz. Pembe Saçlı kardeşimize de 1 muhteşem atana bir avuç çekirdek. 1 kişi 1 avuç alabilir.

Düzenleme: @184424 ve @Clarence Morrow kardeşlerimize çekirdekleri ikram edilmiştir. Keyifli çitlemeler.
Teşekkürler efenim, tuzlu biraz ama olsun iyidir.

Senden nefret ediyorum Kılıç!
Bu sirki başınıza yıkacağım!
ECgEUfRWsAA8_5J.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mekanını sallarım.
Dizinin en karizma sahnesiydi diyebilirim, helikopterle cama yanaşıp mekan basmak...

Teşekkürler efenim, tuzlu biraz ama olsun iyidir.

Ağabey zelzele mi oluyor?
Abd%3Flhey.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı