Hakkımda tutanak tutuldu, ileride bana bir sıkıntısı olur mu?

Bu tutanak okul kariyerimde karşıma çıkarmı

• Kariyerinde karşına çıkar

Oy: 4 26,7%
  • Kariyerinde karşına çıkmaz

Oy: 11 73,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bu sene 7.sınıfı bitirdim ve bu sene tutanak yedim. Tutanağın sebebi de şu: Her ay deneme sınavları olur ya o gün biz 2 arkadaş sınavı bitirdik ve hoca bizi saldı ama sınav devam ediyor. Biz de okulun yangın merdivenlerinde oturduk. Bize sınav 12:20'de bitecek dendi ve sınav 11:00'da bitmiş. Biz de bilmediğimiz için kaldık öyle sonra saat 12:20 oldu biz gittik çantalarımızı almaya ve hoca bizi bir gördü ve tutanak imzalattı. Şimdi bu tutanak benim okul kariyerimde karşıma çıkar mı ve tutanak silinir mi ne olur açıklayın.

Teşekkürler...

Aşırı saçma bir nedenden dolayı tutulmuş fakat bunu sizi korkutmak için yapmıştır büyük ihtimalle. Benim orta okulumda biri çok kaşınıyordu sözde 6 kere tutanak tutuldu... Mis gibi oradan mezun oldu gitti. Seni korkutmak için de olmuş olabilir.

Bir şey olmuyor ya. Lise hayatım boyunca çok tutanak, ceza yedim ancak hepsi boş çıktı. :D
Ve senin nedenin çok saçmaymış, gerçek bir şey değildir, gözünüzü korkutmak için yapılmıştır diye düşünüyorum.

Bir şey olmuyor ya. Lise hayatım boyunca çok tutanak, ceza yedim ancak hepsi boş çıktı. :D
Ve senin nedenin çok saçmaymış, gerçek bir şey değildir, gözünüzü korkutmak için yapılmıştır diye düşünüyorum.
Boş işler. 16 yıllık okul hayatımda 2 kere tutanak yedim, üstte yazdığım gibi alfa kapışmasını ayırmadığım için. 2.si ise okulların kapanmasına 1 hafta kala yani dersler tamamen boşken okuldan kaçtığım için.

İnşallah öyledir.Aslında öğretmenlerde beni seviyo öyle yaramaz biride değilim.Ama beni çok rahatlattınız çok saolun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı