Blog linkini atarsan inceleyip görüş belirtebiliriz. Buradan hiçbir şey anlaşılmıyor, müneccim değiliz.
200 mesaj olduysan artık çok da ufak hata yapma hakkın yok.
Yazıya bakınca doğru olduğunu anlayacaksınız. Şaka dahi olsa ben kime ne yazıyorum diye düşünmek zorundasınız. Beğenmiyorsanız çıkabilirsiniz.
Ne yapalım, Technopat'ın sorunu bu.
Eki Görüntüle 620430
Kimseyi zorunlu olarak tutmuyoruz arkadaşlar. Bunu söyleyince hemen alınıp kırılıyorsunuz ama gerçek böyle. Buranın kuralları ve ciddiyeti var. Bunların aşılmasına izin veremeyiz.
Recep Baltaş aynı hatayı yapınca normal de biz yapınca 2 saat uyarı. Bir de savunuyorlar o hatalar ile ilgili konuşmuyoruz diye. Biz yapınca da düzeltin geçin. Uyarıyı "Uarı" yazmışım farketmemişim "Y" harfini koyun geçin. "Yalnız" yerine "Yanlız" yazmak uyarı sebebi olabilir ama direkt ceza.Moderatörler bizi robot sanıyor galiba. Bizim eğlenmeye hakkımız yok mu? 1 harf yanlış yazınca 2 saat uyarı almak ta artık ne diyeyim...
Bence sebebi moderatörlerin egosu.
Gerçekten bazıları yardım ediyor ama diğerleri bizi ikinci sınıf olarak görüyor, hosting alınca ilk işim bestnopat'ı kurmak olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.