Haksız yere dayak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Arkadaşlar okulda tenefüste 20 tane öğrenci gelip başıma çöktüler. Beni tutup sen bi gel bizimle dediler. Ben de sorun ne dedim onlarda sen bizim hakkımızda konuşmuşsun dediler. Ben de öyle bir şey yapmadım dedim. Beni tuvalete götürüp dövdüler. Arkadaşlar ne yapmalıyım haksız yere dayak yedim.

Önce müdüre git. Müdürden bir netice alamazsan hastanee git ve darp raporu al. Sonra bu rapor ile şikayette bulun. Seni döven kişilerin ailelerinden tazminat al. Bu parayı onların gözünün içine baka baka ye. Yine dövmek isterseni ben müsaitim arkadaşlar da diyebilirsin parayı aldıktan sonra. Polis fazla umursamayabilir ve sizi direkt olarak barıştırmak isteyebilir. Başından savma itemi +9'dur bu. Böyle olursan ben bölge savcılığına gideceğim o zaman de. Bak neler oluyor neler. :)

Okul müdürüyle falan uğraşma direk hastaneye gidiyorsun darp raporu aldıkdan sonra şikayette bulunuyorsun. Sonrası ise gel keyfim gel. Hak var hukuk var. Hakkını sonuna kadar ara.

Genellikle dayak yiyen arkasını çağırır dayak atan taraf bıçaklı sopalı bir şekilde kovalanır hatta kavgaya modifiyeli bir şahinle gelmek iyi bir hava etkisi bırakır.:D

Sana göre haksız, ancak suçu olmayana çok nadir dayak atılır vs. Yani ille ki birşey yapmışsındır. Yapmamış isen okuldaki it kopukların birine denk gelmişsindir.
Yapılacak en başta verilmiş. Sonlara doğru yazanları boşa dinleme bunlar seni suçlu çıkarır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı