Haksız yere düşük not almak

gokguk62

Hectopat
Daha fazla  
Tarih sınavında en az 50 puanlık bir kağıt vermeme rağmen öğretmen 13 puan girmiş. İlk anlayamadım, bir yanlışlık olduğunu düşündüm. Ancak sınavda 6 soru vardı ve en az 3 tanesinin doğru olduğuna eminim. Ayrıca yorum soruları da vardı. Şimdi tatil olduğu için öğretmene ulaşamıyorum. Eğer herkese düşük puan vermiş olsaydı anlayabilirdim, fakat sınıf ortalaması 73. bu yüzden bana karşı bir önyargısı olduğunu düşünüyorum. Geçen dönem sözlü notumu da düşük vermişti, üstelik herhangi bir problem yaşamadığım hâlde. Yazımın kötü olduğunu söylemiş olabilir, ancak sadece yazı yüzünden tüm puanı kırmak bana mantıklı gelmiyor. Tatilden sonra e-Okul kapanacak dediler. Bu öğretmene nasıl ulaşabilirim?

Öğretmenin doğru puan vermiştir vermemiştir bilemem ama kötü yazı yüzünden düşük sözlü vermek doğru değil, ders içi davranışlarında bir sıkıntı yoksa düşük sözlü vermesinin etik olduğunu düşünmüyorum.

Hocam öğretmen yanlış puan giremez, girse bile düzeltmesi gerekir en yakın zamanda. Resmi evrak sonuçta sınav kağıdı. Kafasına göre doğru sorulara yanlış diyemez. Tatilden sonra öğretmene sorun. Kağıtlar hala ondaysa beraber bakın derim. Eğer bilerek not kırmışsa idareye gidin. Öğretmene de nereden neden puan kırdığını sorun.

Hocam öğretmen yanlış puan giremez, girse bile düzeltmesi gerekir en yakın zamanda. Resmi evrak sonuçta sınav kağıdı. Kafasına göre doğru sorulara yanlış diyemez. Tatilden sonra öğretmene sorun. Kağıtlar hala ondaysa beraber bakın derim. Eğer bilerek not kırmışsa idareye gidin. Öğretmene de nereden neden puan kırdığını sorun.

WhatsApp'tan hocaya yazdım yanlışlık var mı beklediğimden düşük aldım sınav kağıdımın fotoğrafını istedim cevaplarıyla beraber hoca mesajı gördükten sonra 15 saniye falan geçti direk bir yanlışlık yok tatilden sonra bakarsın yazdı %99 geçiştirmek için yaptığını düşünüyorum derstede hiç - almamışımdır çok sessiz uslu biriyim ödev desek onu da yapıyorum başka düşük alanlara bakıyorum çocuk hayatında bir kez bile kitabı açıp bakmamış 6 sorudan 3 boşu var 40 almış benim hiç boşum yok minimum 50 60'lık kağıt vermiştim. Hoca tabiri caizse dalga geçiyor benimle korktuğum şey şu ben tarihten proje almıştım yüksek ihtimalle projemide ne kadar iyi yaparsam yapayım düşük girecek ilk dönemki sınavlardanda yüksek bekliyordum hep 60 gibi şeyler gelmişti.

WhatsApp'tan hocaya yazdım yanlışlık var mı beklediğimden düşük aldım sınav kağıdımın fotoğrafını istedim cevaplarıyla beraber hoca mesajı gördükten sonra 15 saniye falan geçti direk bir yanlışlık yok tatilden sonra bakarsın yazdı %99 geçiştirmek için yaptığını düşünüyorum derstede hiç - almamışımdır çok sessiz uslu biriyim ödev desek onu da yapıyorum başka düşük alanlara bakıyorum çocuk hayatında bir kez bile kitabı açıp bakmamış 6 sorudan 3 boşu var 40 almış benim hiç boşum yok minimum 50 60'lık kağıt vermiştim. Hoca tabiri caizse dalga geçiyor benimle korktuğum şey şu ben tarihten proje almıştım yüksek ihtimalle projemide ne kadar iyi yaparsam yapayım düşük girecek ilk dönemki sınavlardanda yüksek bekliyordum hep 60 gibi şeyler gelmişti.
Hocam öğretmen takmış size bayağı. Tatilden sonra bakın eğer bilerek kırdıysa idareye gidin.

Hocam böyle öğretmenler var. Durduk yere birine kafayı takanlar. Muhtemelen sizin hoca da bu tiplerden.

Hayır anlamadığım şey neden ben yani iletişimim yok bir şeyim yok özellikle beni seçmiş gibi sınavda 3 tane yorum 3 tane bilgi soursu var yorum sorularının hiç ama hiçbirine bir puan bile vermemiş boş olmamasına rağmen.

Hayır anlamadığım şey neden ben yani iletişimim yok bir şeyim yok özellikle beni seçmiş gibi sınavda 3 tane yorum 3 tane bilgi soursu var yorum sorularının hiç ama hiçbirine bir puan bile vermemiş boş olmamasına rağmen.
Böyle insanı hayattan soğutan öğretmenler var hocam maalesef. Benim hocam da anı anlatırken anlattı. Üniversitede o da böyle bir hocayla karşılaşmış. Durduk yere kafayı takmış üniversitedeki hoca.

Böyle insanı hayattan soğutan öğretmenler var hocam maalesef. Benim hocam da anı anlatırken anlattı. Üniversitede o da böyle bir hocayla karşılaşmış. Durduk yere kafayı takmış üniversitedeki hoca.

Normalde sosyal tarih inkılap gibi dersleri çok severim hatta LGS'de inkılapı fullediğimi hatırlıyorum ama ne hikmetse lisede 50 60 13 gibi notlar alıyorum üstüne üstlük hoca sınavda a kitapçığına deccal gibi sorular soruyor devam ederse şikayet edeceğim zaten hoca beni kafaya takmış bende onu kafaya takacağım eğer ki sınav notumu değiştirmezse derslerde hoca beni sınıftan atana kadar kaynatıcam, kaynattırıcam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı