Haksız yere düşük not almak

Tarih sınavında en az 50 puanlık bir kağıt vermeme rağmen öğretmen 13 puan girmiş. İlk anlayamadım, bir yanlışlık olduğunu düşündüm. Ancak sınavda 6 soru vardı ve en az 3 tanesinin doğru olduğuna eminim. Ayrıca yorum soruları da vardı. Şimdi tatil olduğu için öğretmene ulaşamıyorum. Eğer herkese düşük puan vermiş olsaydı anlayabilirdim, fakat sınıf ortalaması 73. bu yüzden bana karşı bir önyargısı olduğunu düşünüyorum. Geçen dönem sözlü notumu da düşük vermişti, üstelik herhangi bir problem yaşamadığım hâlde. Yazımın kötü olduğunu söylemiş olabilir, ancak sadece yazı yüzünden tüm puanı kırmak bana mantıklı gelmiyor. Tatilden sonra e-Okul kapanacak dediler. Bu öğretmene nasıl ulaşabilirim?

Kanka öğretmenleri e-Okul'a not girdikten sonra değiştirmeye ikna etmek neredeyse imkansız geçmiş olsun. Aileni araya sokmayı dene okulu falan arasın gerçekten hata olduğunu ya da ön yargı olduğunu düşünüyorsan.

Hoca bir kerede bana kaldığım sınavından 85 not girmişti karıştırıp belki sana tam tersi denk gelmiş olabilir. Tatil bittikten sonra e-Okul hemen kapanmıyor diye biliyorum çünkü hala sınav yapan bir dolu okul olacak tatilden sonra git konuş düzeltmek zorundan zaten bir hocam söylemişti sınav kağıtları 2 sene mi 2 dönem mi ne saklanmak zorundaymış eğer çok eminsen kağıdını iste.

Kanka öğretmenleri e-Okul'a not girdikten sonra değiştirmeye ikna etmek neredeyse imkansız geçmiş olsun. Aileni araya sokmayı dene okulu falan arasın gerçekten hata olduğunu ya da ön yargı olduğunu düşünüyorsan.

Hocam puanın %100 sebepsiz yere kırıldığını düşünüyorum minimum 50'lik kağıt vermiştim oda en kötü senaryoda kadın bildiğimiz yorum sorusunun üstünü çizmiş yazım kötü ama aşırı okunaksız değil.

Hocam bildiğime göre yorum sorularında tamamen puan kırılmıyor sonuçta açık uçlu bir soru örneğin türklerin neden Orta Asya'dan neden göç ettiği sorusu vardı hoca bizzat kendisi dediği maddeleri yazdım hiç puan vermemiş.

Hocam puanın %100 sebepsiz yere kırıldığını düşünüyorum minimum 50'lik kağıt vermiştim oda en kötü senaryoda kadın bildiğimiz yorum sorusunun üstünü çizmiş yazım kötü ama aşırı okunaksız değil.

Hocam bildiğime göre yorum sorularında tamamen puan kırılmıyor sonuçta açık uçlu bir soru örneğin türklerin neden Orta Asya'dan neden göç ettiği sorusu vardı hoca bizzat kendisi dediği maddeleri yazdım hiç puan vermemiş.

Eminsen şikayet et kanka kağıdını getirsinler müdür yardımcıları eşliğinde öğretmenle tekrar kontrol edin.

Şikayet edin idareye hocayı. Bile bile puan kıramaz. Sözlü notu bile değil bu resmi evrak.

Hocam karşılaştırmak için düşük alan bir başka sınav isteyeceğim 30 40 alan adam bile 3 4 boşla almış hoca yorum sorularında tüm puanı kırmış e puan kıracaksan yorum sorma.

Hocam karşılaştırmak için düşük alan bir başka sınav isteyeceğim 30 40 alan adam bile 3 4 boşla almış hoca yorum sorularında tüm puanı kırmış e puan kıracaksan yorum sorma.

Gene aynı notta bırakırsa arabasını çizmeyi düşünüyorum.

Hocam öğretmen hak ediyor bunu. Ama çizeceğiniz zaman da kameralardan uzak kimsenin olmadığı zamanlar çizin. Çizmenizi tavsiye etmem peşin peşin. Kul hakkına girersiniz gerek yok. O senin hakkına girmiş sen de onun hakkına girme.

Evet hocam ama bakın ben empati yapabilen anlayışlı biriyimdir sınavım 50 puanlıksa anneme gidip 70 80 bekliyorum demem 50 derim öyle de alırım. Tüm sınavlarımda beklediğim notu almışımdır ama ben tarihten 60 beklerken 13 almam mantıksız bir şey, 9.sınıf çocuğuyla ne derdi olabilir ki.
Yorum sorusuna tüm puanı kırar anlamıyorum yorum sonuçta tek bir cevabı yok ayrıca hoca 20'li yaşlarda bir kadın direkt sıkıntılı bir hoca olsa tüm sınıfa düşük girer sınıf ortalaması 75 şakam yok bedeni görseli saymasak en yüksek ortalamalı ders ama tesadüfe bak geçen dönem 80 bu dönem takdir için uğraşan ben gidip en tembel öğrenciden bile 20 puan düşük alıyorum.

Evet hocam ama bakın ben empati yapabilen anlayışlı biriyimdir sınavım 50 puanlıksa anneme gidip 70 80 bekliyorum demem 50 derim öyle de alırım. Tüm sınavlarımda beklediğim notu almışımdır ama ben tarihten 60 beklerken 13 almam mantıksız bir şey, 9.sınıf çocuğuyla ne derdi olabilir ki.
Yorum sorusuna tüm puanı kırar anlamıyorum yorum sonuçta tek bir cevabı yok ayrıca hoca 20'li yaşlarda bir kadın direkt sıkıntılı bir hoca olsa tüm sınıfa düşük girer sınıf ortalaması 75 şakam yok bedeni görseli saymasak en yüksek ortalamalı ders ama tesadüfe bak geçen dönem 80 bu dönem takdir için uğraşan ben gidip en tembel öğrenciden bile 20 puan düşük alıyorum.
Hocam en gıcık olduğum tip. Yapacak bir şey yok hocam. Kul hakkı yemiş. Hakkınızı haram edersiniz cezasını elbet çeker. Böyle tiplere yaranamazsınız zaten. En mantıklısı müdüre şikayet etmek. 20'li yaşlardaysa çok büyük muamelesi de olmaz sizden 6-7 yaş büyük. Abla-kardeş yaş farkı var yani. Araba çizmek falan hakediyor ama riskli. Camını çizseniz sizi birisi de görürse veya kameraya yakalanırsanız haksız duruma düşersiniz. Manevi boyutu da var tabii işin. Karıştırmıştır diyeceğim oluyor böyle şeyler yeni tanıştığınız için. Dersle hiç ilgilenmiyor gibi arkalarda dersi sadece dinleyip başka şeylerle uğraşıyorsanız gıcık kapmış olabilir. Siz zaten temiz birisiniz. İdareye başvurun. Haddime değil zaten "Arabasının her tarafını çiz mahvet maddi zararlar ver" diyemem. Bunları diyebiliyorum hocam. Çok takmayın hocayı. Önemi yok. Böyle insanlara kafa yorulmaz.

Hocam en gıcık olduğum tip. Yapacak bir şey yok hocam. Kul hakkı yemiş. Hakkınızı haram edersiniz cezasını elbet çeker. Böyle tiplere yaranamazsınız zaten. En mantıklısı müdüre şikayet etmek. 20'li yaşlardaysa çok büyük muamelesi de olmaz sizden 6-7 yaş büyük. Abla-kardeş yaş farkı var yani. Araba çizmek falan hak ediyor ama riskli. Camını çizseniz sizi birisi de görürse veya kameraya yakalanırsanız haksız duruma düşersiniz. Manevi boyutu da var tabii işin. Karıştırmıştır diyeceğim oluyor böyle şeyler yeni tanıştığınız için. Dersle hiç ilgilenmiyor gibi arkalarda dersi sadece dinleyip başka şeylerle uğraşıyorsanız gıcık kapmış olabilir. Siz zaten temiz birisiniz. İdareye başvurun. Haddime değil zaten "arabasının her tarafını çiz mahvet maddi zararlar ver" diyemem. Bunları diyebiliyorum hocam. Çok takmayın hocayı. Önemi yok. Böyle insanlara kafa yorulmaz.

Hocam en önde kendi halimde oturan biriyim tipimde kekoya benzemiyor sessiz sakin biriyim sınıfta dersin içine eden çocuklara bile benden yüksek sözlü girmiş bidahaki sınavda bu olursa dayanamayıp bir şeyler yaparım çünkü bakın 40 50 girse neyse yüksek alırsam çözülür ama 75 ortalamalı sınavda 13 almışım ben sonraki sınav 100 alsam bile gidip sözlüye 30 girer derste bırakır belge alamam.

Hocam aile ilişkilerim bozuldu sırf bu not yüzünden babama 13 almadım hakkım yenildi diyorum bilgisayarı satacağım sen çok şımardın deyip bağırıyor ben haksızlığa dayanamayan biriyim 1 hafta dayanabileceğimi sanmıyorum içimden hocayla konuşuyormuş gibi küfürlü hakaretli şeyler diyorum bu kadar şeyin üstüne notumu 13'te bırakırsa yüksek ihtimalle uzaklaştırmalık bir şey yaparım olan bana olur araba olayını bilmiyorum ama kesinlikle dersi işletmem beni sınıftan atana kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı