Haksız yere düşük not almak

Hocam en önde kendi halimde oturan biriyim tipimde kekoya benzemiyor sessiz sakin biriyim sınıfta dersin içine eden çocuklara bile benden yüksek sözlü girmiş bidahaki sınavda bu olursa dayanamayıp bir şeyler yaparım çünkü bakın 40 50 girse neyse yüksek alırsam çözülür ama 75 ortalamalı sınavda 13 almışım ben sonraki sınav 100 alsam bile gidip sözlüye 30 girer derste bırakır belge alamam.
Şimdi düşünüyorum da hocayı idareye şikayet etseniz bile çok yüksek ihtimal bir şey olmaz. Müdür yardımcıları takmaz genelde kafaya. Onlara göre öğrenci her zaman her şeye takılır, öğretmen kutsal mesleğini yerine getirir. Hocam her şey sizin elinizde. Çok tavsiye veremem ben maalesef haddime değil bir kez daha diyorum. Müdür yardımcısına söyleyerek şansınızı deneyin yada direk gidin maddi manevi zarar verin en risksiz şekilde. Benim öğretmenlerle aram hep iyi olmuştur bu yüzden şöyle yapın böyle yapın da diyemem sonuçlarını tecrübe etmedim çünkü henüz. Hocaya özellikle bir sorun derim neden böyle yaptığını. Bir şey demezse içinizde kendinizi yemeyin arabasını çizmek istediğinizi söylediniz. Tenhada yakalarsanız sabah ilk derste bilerek geç gelirseniz ne yaparsanız yapın. Neden böyle yaptığına ben de anlam veremedim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı