Haksız yere forumdan ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nocstar Prime

Centipat
Forumda dolaşırken hile ile ilgili yardım isteyen bir konu gördüm ve onlarca kişi hangi akılla moderatör bu konuyu onayladı, forumda hileye destek yasak değil mi? diye yazıyorlardı. Aşağıdaki görüntülerde herkesi yazdıkları mevcut.

Hile kullanmayı aktif bir şekilde gerçekleştirdiğini sanki gurur duyar gibi bir de yardım istemesi hile hakkında, bu insanın ne kadar düşük seviyeli ve utanmaz olduğunu gösterir.

Hilenin iyisi kötüsü olmaz, bahsedilen konu CS:GO'de kostüm hilesi hakkındaydı. Başkasının para ile aldığını ücretsiz yere kullanmak yani hile yapmak hakkında forumda destek alınabildiğine inanamıyorum.

Yok efendim herkesin parası yok alamıyor olabilir diyenler o zaman forumda torrent korsan oyun da izin verilsin, sonuçta herkesin parası yok alamıyor oyunu? Mantıklı değil mi?

Korsan oyun nasıl yasaksa ve destek verilmiyor ise bu konuda hangi moderatör bunu onayladı ve destek verdi.

Ve bu konuyu açana basit bir iki laf ettim diye neden ben hakaretten ban yiyorum?

Bunun açıklamasını yapın.

Sayfa 1.png

Sayfa 2.png

Sayfa 3.png

Ban.png

"Hile kullanacak kadar aşağılık bir insan olduğun için sana acıyorum. "

Konuya baktım ve bunu yazdığınız için uyarı almışsınız. Hiçbir sebep size birine hakaret etme hakkı vermez burada.

Konuda bile hakaret içeren cümleniz vardı, aslında 2. bir uyarıyı hak ediyorsunuz.

"Hile kullanacak kadar aşağılık bir insan olduğun için sana acıyorum. "

Konuya baktım ve bunu yazdığınız için uyarı almışsınız. Hiçbir sebep size birine hakaret etme hakkı vermez burada.

Konuda bile hakaret içeren cümleniz vardı, aslında 2. bir uyarıyı hak ediyorsunuz.
O zaman suçlu olanlara iyi davranmamız gerekiyor? onların yaptığının kötü bir şey olduğuna ses çıkarmayalım? Harika bir bakış açısı, pekala burada kurallar böyle ise not edildi.

Ama ben pek hakaret olarak görmüyorum. Dediğim şeyin doğru olması onu hakaret yapmıyor?

Pekala neden bu konu onaylandı? Destek veriliyor yani hile yazılımları hakkında?

Skin hilesi karşı tarafa zarar vermez ki sadece kendi silahının görünüşünü değiştirir. WH veya Aimbot olsa neyse.
O zaman korsan oyuna da destek verilmeli. Sonuç olarak başkalarına zarar vermiyorum korsan kullanırken?

Oyunu yapanların emeği var, emeğin karşılığı diyecekseniz sonuç olarak o itemi para verip alanlar var..
O zaman onlarda hile kullansın, kimse almasın? ne kadar mantıklıdır bu? 🙂
Aşağılık demeni doğru bulmuyorum ama gerçekten hile destek konusunun onaylanmasından daha saçma bir şey görmedim :D
Bende bunu anlamadım? bunu açıklamaları gerek. Varsa doğru gördükleri şey ki onaylanmış biz de bilelim.

O zaman suçlu olanlara iyi davranmamız gerekiyor? onların yaptığının kötü bir şey olduğuna ses çıkarmayalım? Harika bir bakış açısı, pekala burada kurallar böyle ise not edildi.

Ama ben pek hakaret olarak görmüyorum. Dediğim şeyin doğru olması onu hakaret yapmıyor?

Pekala neden bu konu onaylandı? Destek veriliyor yani hile yazılımları hakkında?

Hile kullanıyorsam kullanıyorum, seni ilgilendirmeyen bir olay. Haksız yere hakaret etmen yanlış bence :)

Hile kullanıyorsam kullanıyorum, seni ilgilendirmeyen bir olay. Haksız yere hakaret etmen yanlış bence :)
Bal gibi de ilgilendiriyor beyefendi. Online bir oyunda hile yapman o oyunu oynayan herkesi ilgilendirir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı