Haksız yere forumdan ban yemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
50 kural (sadece normal kurallar için) çok açık ve ayrıntılı bence.
Hiç firmalar arası söyleşme gördünüz mü? 50 kuralı 3-5 dakikada yazabilecek avukatlar var. Kullanıcılar için açık olsa da moderatörler için açık değil. Çok ayrıntılı durumlar oluşabiliyor.

İyi de kimsenin böyle bir görevi ya da sosyal sorumluluğu yok ki. Biz burada eğitimci değiliz. Kurallar da açık bir şekilde mevcut zaten site içerisinde ve kurallarında dışına çıkmıyoruz.
Yani bizim görevimiz üyelere Türkçe ya da forum kurallarını öğretmek değil.
Kurallar ile ilgili derdi olanlar başka forumlara yönelebilir.
Haklı serzeniş.

Şöyle düşün. Ceza yiyen adam mesajının düzenlenmiş halini görünce ve mesajı tekrar okuyunca ''ee burada hata yok ki, neden ceza yedim'' diyor. Ayda en az 15 kere bu tarz modların haklı, üyelerin sistemden bir haber olduğu için açtığı konuları görüyoruz.

Şimdi bunu otomatik bir şekilde 1 tık ile üyenin gözüne sokan bir sistem olsa ve hala bunun üstüne konu açmaya çalışan biri olursa onunla uğraşmak yerine direkt olarak bu sistemi daha iyi görmesini sağlayabilirsin, konusunu da 3 saniyede ''yok edersin.''

Bu kesinlikle kimsenin sorumluluğu ve işi değil ancak buranın yöneticisi ben olsam böyle bir sisteme geçerdim. Modlara sallamadan önce ak koyun, kara koyun herkes görsün. E mod hatası mı var, o zaman bunu kanıtlayarak yine konusunu açsın.

Şart mı? Değil. Yemekten önce special işte, yöneticilerin kendi mekanı sonuçta, detaylaştırıp her türlü ayrıntıyı yansıtmak ya da kendilerini kapatıp konu dışında bu tarz konuları arttırmak onların tercihi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı