Her bir uyarının "Yazım Kurallarına Uymayan Mesaj" adı altında verilmesi kötüye kullanım olarak nitelendirilemez, bu ad altında uyarı verdiğimiz çok oluyor, sonuçta her bir yanlış, yazım yanlışı olarak geçer. Genel olarak bu ad altında uyarıların verilmesinin sebebi az da olsa zaman kazanmak, zaten neden uyarı aldığını merak eden her üyeye gerekli açıklamayı yapabiliyoruz, hatta bununla ilgili bir konu açmalarını bizzat istediğimiz oluyor, kimseyi durdurmuyoruz.
@Silinen üye "
Yazım Kurallarına Uymayan Mesaj" adı altında alınmış toplam
25, "
Noktalama İşaretlerinden Önce Boşluk Bırakmayın" adıyla
1, "
Bağlaç olan 'de/da/ki' ayrı yazılır" adıyla
2, "
Noktalama Eksiği" adıyla
1, "
Soru Ekleri Ayrı Yazılmalı" adıyla
2, "
Kısaltmalar Büyük Harfle Yazılmalı" adıyla
4 olmak üzere, toplamda
35 uyarınız bulunuyor.
Normalde bir ay ceza verilmesi gerekirken bir hafta verilmiş ama bunları görmezden gelip, uyarıların ve beraberinde verilen ceza süresinin haksız olduğunu iddia etmişsiniz. Verilen uyarıları tek tek inceledim, haksız verilen bir uyarıya rastlamadım:
"Kullandığınız SSD nedir ?" - "
nedir?"
"Kesin birşey söylemek mümkün değil." - "
bir şey"
"Speedtest üzerinden test yapıp değerleri paylaşırmısın." - "
paylaşır mısın?"
"Sistem oyunda 6 GB Ram kullanıyor çok sıkıntı görmüyorum takviye yaparsa daha iyi olur." - "
RAM"
"Tüm sistemi yazarmısınız." - "
yazar mısınız?"
"Yüklü olan uygulamaları gösterirmisiniz. (denetim masasından falan'da olur)" - "
gösterir misiniz?" + "
falan da olur"
"Hiç risk'e girme madem yeni PSU alıcaksan onu al..." - "
riske" + "
alacaksan"
"İnternet'den baktığım kadarıyla anakartınız oc yapıldığında 2400Mhz destekliyor sorun bu yüzden olabilir." - "
İnternetten" + "
OC"
"Önceliklikle sorun gider deyin. Olmaz ise bir çok sorun olduğu için..." - "
deyin" + "
birçok"
"Kale veya şehir e sahip misiniz?" - "
şehre"
"Bugün'de görmüş oldum hatalı moderatör'ün hatasını düzelterek ona bir şey yapmamalarını." - "
Bugün de" ( ek olarak moderatörün* olarak bir düzeltme daha var)