Kivancinyo
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: R5 7500F
Soğutucu: Thermalright Assassin X120 C12C
Anakart: ASUS Prime B650M-K
Ekran kartı: GALAX RTX 4070 SUPER 12GB
Bellek: XPG Lancer Black 16GB 5600MHz CL36
Depolama SSD: WD Green SN350 500GB
Kasa: VENTO VG3400S
Güç kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro 650W
Monitör: MSI MAG 274QRFW
Hemen olaya gireyim. Okulun son günleri olduğu için telefonlar toplanmıyordu. Matematik hocamızın dersinden önce bir hoca kafasına esip telefonlarımızı topladı, buraya kadar bir sıkıntı yok. Matematik dersine girdiğimizde bir kişinin telefonunu vermediğini gördüler ve hocaya "hocam Ömer telefonunu vermemiş, o zaman bizde alalım?" dediler hocada "benim dersimde toplanmayan telefonlar beni ilgilendirmez" dedi ve arkadaşın telefona bakmasına göz yumdu. Hocayla bayağı laf dalaşına girdiler ben girmedim ama. Sonrasında hocayı şikayet ettiler imza falan topladılar ben imza atmadım. bu günün akşamı e-okula girdiğimde bir baktım ki matematik dersinden kalıyorum? Bu olayın olduğu gün hoca bana seni geçireceğim demişti halbuki? Az önce sordum "kurunun yanında yaşta yanar" deyip saçmaladı. Milli eğitim bakanlığını arasam haklı çıkar mıyım? Haklı çıkarsam notların düzelmesi bu cuma akşamına kadar yetişir mi? e-Okul kapanıyor çünkü. Buraya kadar sabırla okuduğunuz için teşekkürler telefonlar toplanmazsa cevap yazabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör: