Hal ve Hareketlerim Çok Kötü

"Welcome to ERGENLİK" :D

Eğer kendini ahlak konusunda eksik hissediyorsan bir ahlak kitabı oku sana tavsiyem Edebu'l-Müfred ama o da çok kalın ve yaşını biraz aşabilir. Ama sana spolier vereyim kitabın ilk başlığı: "Anneye ve Babaya Saygı"

İnşallah ile olacak işler değil bunlar. :) Tamamen dine bağlılığın, bütünlülüğün ve iraden ile olacak şeyler, şahsen ben bırakamam yani. Çocukluktan beri dilimizde, keşke olmasaydı.

İnşallah ile olacak işler değil bunlar. :) Tamamen dine bağlılığın, bütünlülüğün ve iraden ile olacak şeyler, şahsen ben bırakamam yani. Çocukluktan beri dilimizde, keşke olmasaydı.
İnşallah ile olacak işler değilse o zaman akışına bırakalım giderse gider gitmezse gitmez. Şeytan habire vesvese veriyor bana, takmiyorum. Bende kararsizlik ve ruh kirliligi bunun yuzunden cikti. Allah'tan kurtuldum da rahatladım.

Bre mübarek madem yanlış yaptığının farkındasın ; Ne diye düzeltmiyorsun :)
Küfürü bırakmak için öncelikle yapman gereken şey küfürü bırakmaktır, daha sonra yapacağın şey ise tevekkül etmektir. İcraat olmadan tevekkül edilmez.

Bre mübarek madem yanlış yaptığının farkındasın ; Ne diye düzeltmiyorsun :)
Küfürü bırakmak için öncelikle yapman gereken şey küfürü bırakmaktır, daha sonra yapacağın şey ise tevekkül etmektir. İcraat olmadan tevekkül edilmez.
Önerini uygulayacağım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı