Hala "Fener ağlama" diyecek misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Frank de Boer: Ondan futbolun nasıl oynanmayacağını öğrendim.

Pirlo: Gördüğüm en kötü hoca Fatih Terim.

Nzonzi: Sahada hiçbir zaman taktiğimiz yoktu gerçekten kötü bir hoca.

Thomas Tuchel: Onun bir B planı olmadığını biliyorduk.

Kebapçı Selo: Bir daha gelse yine döverim.

Dosya Ekleri

• 5f13e0767152d817e4f877c3.jpg
    5f13e0767152d817e4f877c3.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 134
Cidden komik değil. Binlerce kişi arasından 2-3 toxic kişinin yorumunu bulup genellemeniz sizin ne kadar "arkadaş canlısı" olduğunuzu gösteriyor. Ne deyim artık?
Bunu siz mi diyorsunuz? 30 dakika önce "fener ağlama" deyip şimdi birkaç toxic kişinin yaptığını ve sizin yapmadığınızı mı söylüyorsunuz yani?

Hahahahahah.

Ağlıyoz bak.
Çoğunuz beni yanlış anlamış. Ben hakaret etmiyorum, hakaret edenlere tepki gösteriyorum. Size bir lafım yok. Diğer takımlara karşı da asla ve asla bir aşağılama söz konusu değil. Ayrıca, 1 puan ile 1. diyenlere "kibarca" söylüyorum:
İlk 3'te olan bir takım ki, siz(fener ağlama diyenler) onu söylediğiniz zaman da ağır yenilgiye uğramadık. Çıkarmışsınız (fener ağlama diyenlere söylüyorum) fener ağlama diye bir laf, bi' yenilgide hemen fener ağlama fener ağlama. Ben de size (fener ağlama ve hakarete gerek yok diyenlere söylüyorum) diyorum ki: fener kötü bir takım değil ve zaten tablo çok değişken. Yani ben fener 1. diye övünmüyorum, fener ve diğer büyüklerin sıralaması çok değişken, fener ağlama demeyin diyorum. Size bir hakaret asla söz konusu değil. Ayrıca ben sadece bir taraftarım, oyuncu değil. Fakat yine de tuttuğum takıma (çoğu zaman haksız) hakaret edilince diyorum ki: böyle bi' hakarete gerek yok, kaybettik sadece. Kabaca söyleyenlere de diyorum ki: keser döner sap döner, gün gelir devran döner. Hem fenerli olmayıp da hem hakaret edenlere etmetin diyorum. Hesaba bir girdim 17 bildirim. Bir anda, "AMAN AMAN AMAN" dedim.

1 puan ile 1. demek yanlış olur, 1 puan ile 2.nin önüne geçti demeniz daha mantıklı.

Ben de diyorum bakın değişti, benim bu konudaki amacım fener ağlama diyenlere demeyin demek. Aa bakın 1. olduk nasıl da ezdik sizi demek değil.

Nedeni nedir acaba?

Yanlış anlaşılmış, ben diyorum ki fener ağlama diyenler öyle demesin tablo çok değişken. Ayrıca son mesajımı okursanız sevinirim.(uzun olan)

Uzun mesajımı okuyun lütfen.
Ben de sana diyorum ki. Sen direkt konuya Fener ağlama diyebilecek misiniz? Diye girersen derim. Samimi söylüyorum, Fenerbahçe ya da başka takıma ilk defa burada ağlama demişimdir.
İlk sıraya yükseldiği an bunu atman da pek komik. Beşiktaş taraftarı olarak bunu her hafta atardım o zaman. Çünkü hep 1.’ilk koltuğundayız.

Arkadaşlar şu kadarını söyleyeyim ben takım tutmuyorum(şehrimin takımı Samsun istisna). Objektif olarak bütün takımları takip ederim. Aziz Yıldırım FETÖ ile mücadele ederken Galatasaray fetöcü olduğu kanıtlanmış üyenin ihracını oy çokluğuyla reddeti. Fenerbahçe ne kadar kötü olursa olsun FETÖ karşısındaki duruşu ile kimsenin laf söyleyemeyeceği bir STK'dır. Burada konu açıp fanatiklik yapmayın. Şimdi birisi çıkıp diyecek ki yok Bekir İrtegün falan vardı şöyle böyle. Tabii ki sızmaya çalışacaklar Fenerbahçe'nin içine de. Şimdi " Fener ağlama" deyin de FETÖ'nün yüzü gülsün.

@Ciusance @360388 biraz sakin olsak diyorum? Neden normal konuşmuyoruzda.
-Sen toxicsin!
-Sen boşsun!
Gibi konuşuyoruz? Normal neden söyleyin bizde bunu kendi aramızda soruşturalım. Çözüm bulalım.

Bunu siz mi diyorsunuz? 30 dakika önce "fener ağlama" deyip şimdi birkaç toxic kişinin yaptığını ve sizin yapmadığınızı mı söylüyorsunuz yani?

Fanatik olmadığımı söylemiştim. Onu da normal pek düşünmeden yazdım. Kimseyede zaten önceden böyle takımlar hakkında bir şey demedim :D.anladığım kadarıyla siz hala o mesajdasınız. Ama evet sanırım empati kurunca haklısınız.

Madem diğer takımlar herkesten iyi alın Mesut'u alın İrfan'ı alın iyi bir oyuncuyu. Falcao almışlar sakat Perotti'yle biz maç başına anlaştık, az ödedik akıl var mantık var.

Ben de sana diyorum ki. Sen direkt konuya fener ağlama diyebilecek misiniz? Diye girersen derim. Samimi söylüyorum, Fenerbahçe'ya da başka takıma ilk defa burada ağlama demişimdir.
İlk sıraya yükseldiği an bunu atman da pek komik. Beşiktaş taraftarı olarak bunu her hafta atardım o zaman. Çünkü hep 1.'ilk koltuğundayız.

Iııııı... Tamam. O zaman durumu şöyle toparlayım. Bütün Türk takımları kardeştir!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı