Yenmişlerse yenmişler. Bu kadar basit. Tarih fark etmiyor. Maç eski olduğu için kazanmamışlar mı maçı sence?@217854 dinozorlar arasından oynandığı kesin yani?
Yenmişlerse yenmişler. Bu kadar basit. Tarih fark etmiyor. Maç eski olduğu için kazanmamışlar mı maçı sence?@217854 dinozorlar arasından oynandığı kesin yani?
Böyle konuları seviyorum, herkes seviyesini belli ediyor.
Kesinlikle kin duyduğumdan veya fanatik olduğumdan kaynaklanmayarak şunu söylemeliyim ki gördüğüm en ucube, aşağılık kompleksli takımdır Fener.
Gerçek olsa bile kalitesiz maç bunu gerçek maç sayan fanatik ergendir. Hani maç o kadar kalitesiz ki herkes kafasına göre çıkıp giriyor. Hatta galatasaray'dan biri eliyle gol atmıştırYenmişlerse yenmişler. Bu kadar basit. Tarih fark etmiyor. Maç eski olduğu için kazanmamışlar mı maçı sence?
7-0 gerçek değil diyorlar. Gerçek olduğunu öğrenince de "ami maç 100 yıl öncenin yHa" demeleri çok hoşuma gidiyor. O çaresizlik duygusu her zaman bana haz vermiştir.İnsanları kudurtmak nasıl hoşunuza gidiyor merak ettim.
Aciz bir durumdayım desene.Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor.
İnsan gerçek yüzünü kızdığı zaman veya futbolda belli eder. Ne kadar toxic olduğunu mesela. Neyse tartışmayacağım daha çok.Seviyenin böyle konularla ölçülceğini düşünmüyorum. Aksine yanlış anlaşılmalara sebep oluyor.
Kendini çok güzel tanımlıyorsun vallahi. Helal olsun ne diyeyim.Aciz bir durumdayım desene.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.