C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 2 Şubat 2021 #51 @217854 dinozorlar arasından oynandığı kesin yani?
2 217099 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4.365 Makaleler 5 Çözümler 18 Yer 2 Şubat 2021 #52 Fener ağlama .
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 2 Şubat 2021 #53 360388 dedi: Sizin böyle olduğunuzu düşünmezdim. Seviyenizi belli ettiniz. Genişletmek için tıkla... 360388 dedi: Böyle konuları seviyorum, herkes seviyesini belli ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi?
360388 dedi: Sizin böyle olduğunuzu düşünmezdim. Seviyenizi belli ettiniz. Genişletmek için tıkla... 360388 dedi: Böyle konuları seviyorum, herkes seviyesini belli ediyor. Genişletmek için tıkla... Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi?
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #54 Ciusance dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... 3. linkte Fenerbahçe'nin kendi elleriyle yazdığı bir tarihi kitap var. Orada bile 7-0 Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yendiği doğrulandı. Galatasaray Fikstür | Mackolik.com Galatasaray fikstürü, iddaa, maç sonuçları, maç istatistikleri, futbolcu kadrosu, haberleri, transfer haberleri www.mackolik.com Fenerbahçe 0-7 Galatasaray - Vikipedi tr.wikipedia.org https://www.hepsiburada.com/fenerbahce-tarihi-efsaneleriyle-kahramanlariyla-rakamlariyla-ciltli-altan-tanrikulu-p-KYAP122?magaza=duru%20kitabevi&wt_gl=cpc.6805.shop.nelk.kitap-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYywf5YYsQOECIp4RlAUwdgO15l3bNxnvydFvsR-ATm0sV_2-zPow0K0aAhGQEALw_wcB
Ciusance dedi: Kaynak? Genişletmek için tıkla... 3. linkte Fenerbahçe'nin kendi elleriyle yazdığı bir tarihi kitap var. Orada bile 7-0 Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi yendiği doğrulandı. Galatasaray Fikstür | Mackolik.com Galatasaray fikstürü, iddaa, maç sonuçları, maç istatistikleri, futbolcu kadrosu, haberleri, transfer haberleri www.mackolik.com Fenerbahçe 0-7 Galatasaray - Vikipedi tr.wikipedia.org https://www.hepsiburada.com/fenerbahce-tarihi-efsaneleriyle-kahramanlariyla-rakamlariyla-ciltli-altan-tanrikulu-p-KYAP122?magaza=duru%20kitabevi&wt_gl=cpc.6805.shop.nelk.kitap-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYywf5YYsQOECIp4RlAUwdgO15l3bNxnvydFvsR-ATm0sV_2-zPow0K0aAhGQEALw_wcB
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #55 xCheesy99 dedi: ''Belgaz irvan gelecek diyorum sen sıdobere geç'' Genişletmek için tıkla... "İrfan zen cuguladalı bazdayı gez, Mezud zen ye, Belgaz sende çöpleri dobla."
xCheesy99 dedi: ''Belgaz irvan gelecek diyorum sen sıdobere geç'' Genişletmek için tıkla... "İrfan zen cuguladalı bazdayı gez, Mezud zen ye, Belgaz sende çöpleri dobla."
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Şubat 2021 #56 Diyen desin en son görecekler. UEFA kupasıyla övünen Galatasaraylılar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Diyen desin en son görecekler. UEFA kupasıyla övünen Galatasaraylılar; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 2 Şubat 2021 #57 Ciusance dedi: Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor.
Ciusance dedi: Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor.
2 217854 Kilopat Katılım 25 Haziran 2018 Mesajlar 818 Çözümler 5 2 Şubat 2021 #58 Ciusance dedi: @217854 dinozorlar arasından oynandığı kesin yani? Genişletmek için tıkla... Evet
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 2 Şubat 2021 #59 Ciusance dedi: Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi? Genişletmek için tıkla... Birini @Arda_Animations'a öbürünü ortaya söyledim. Okuma-yazma da yok herhalde, birinde seviyesini belli ettiğini, öbüründe bu konuları sevdiğimi belirttim Sizin gibilere bunu açıklamak gerekiyor, algılayamadığınız için. 348606 dedi: Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... İnsanları kudurtmak nasıl hoşunuza gidiyor merak ettim. Ben takım tutmuyorum söyleyeyim de.
Ciusance dedi: Anladık, aynı cümleyi iki kere söylemeseniz mi? Genişletmek için tıkla... Birini @Arda_Animations'a öbürünü ortaya söyledim. Okuma-yazma da yok herhalde, birinde seviyesini belli ettiğini, öbüründe bu konuları sevdiğimi belirttim Sizin gibilere bunu açıklamak gerekiyor, algılayamadığınız için. 348606 dedi: Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... İnsanları kudurtmak nasıl hoşunuza gidiyor merak ettim. Ben takım tutmuyorum söyleyeyim de.
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Şubat 2021 #60 348606 dedi: Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sezon sonunda kuduran takımı göreceğiz. Burası Kadıköy buradan çıkış yok!
348606 dedi: Hocam Türkiye gibi bir ülkede şikeden geçilmeyen bir futbol ligine inanın takılmam. Sadece Fenerlileri kudurtmak çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Sezon sonunda kuduran takımı göreceğiz. Burası Kadıköy buradan çıkış yok!