Bende iPhone 5 vardı 2019-2020 arasında kullandım fakat arızalandı ve şu an çekmecede şimdi iPhone 7 128 GB var önceki iPhone 5 bayağı iyiydi içinde iOS 10 vardı ama hızından memnundum. SE bakabilirsiniz ilk seri 750-800 liraya bulursunuz.
Galaxy S4'ü hiç günümüzde kullandın mı? Bir kullanmayı dene; bırak bir programı açmayı, tıkladığından 10 saniye sonra yanıt veriyor. S4 dediğin telefonla anca zamanında yarışırdı, şimdi S4'ün esamesi okunmaz 5S'in yanında.
Galaxy S4'ü hiç günümüzde kullandın mı? Bir kullanmayı dene; bırak bir programı açmayı, tıkladığından 10 saniye sonra yanıt veriyor. S4 dediğin telefonla anca zamanında yarışırdı, şimdi S4'ün esamesi okunmaz 5S'in yanında.
5S Snapchat ve Instagram gibi programlarda fazla vakit geçirmediğin sürece cayır cayır yanacak bir telefon değil ki, en azından benim cihazımda böyleydi. Pilinde problem olabilir. Galaxy S4'ü hatırlıyorum ciğer gibi oluyordu ısınma problemi vardı, hem de daha yeni çıktığı zamanlarda.