Hala iPhone 5 kullanan var mı?

5s 16 GB kullanıyordum bir kaç ay önce şimdi evde duran Note 3'e geçtim ve custom rom attım yağ gibi akıyor. Tabii 5s'e göre :D

Galaxy S4'ü hiç günümüzde kullandın mı? Bir kullanmayı dene; bırak bir programı açmayı, tıkladığından 10 saniye sonra yanıt veriyor. S4 dediğin telefonla anca zamanında yarışırdı, şimdi S4'ün esamesi okunmaz 5S'in yanında.
Aynısı 5S için de geçerli çünkü gayet eski bir model. Telefon whatsapp açarken cayır cayır oluyor şuan yanımda telefon :)

Galaxy S4'ü hiç günümüzde kullandın mı? Bir kullanmayı dene; bırak bir programı açmayı, tıkladığından 10 saniye sonra yanıt veriyor. S4 dediğin telefonla anca zamanında yarışırdı, şimdi S4'ün esamesi okunmaz 5S'in yanında.

Hurdalık telefonuydu aşırı ısınıyordu ve kasıyordu camı kırıktı A3 2015 ile takas ettim ve sattım. Yoksa S4 satılmıyordu 225 liraya rağmen.

İphone 5'Den önce ablamın eski S4'ünü kullandım desem. :D

Aynısı 5S için de geçerli çünkü gayet eski bir model. Telefon whatsapp açarken cayır cayır oluyor şuan yanımda telefon :)

5S Snapchat ve Instagram gibi programlarda fazla vakit geçirmediğin sürece cayır cayır yanacak bir telefon değil ki, en azından benim cihazımda böyleydi. Pilinde problem olabilir. Galaxy S4'ü hatırlıyorum ciğer gibi oluyordu ısınma problemi vardı, hem de daha yeni çıktığı zamanlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00