Hala iPhone 5 kullanan var mı?

7 senelik telefondan ne bekliyorsun? S4 ile karşılaştıran sensin.

Arkadaşlar 5S in şuan nesini savunuyorsunuz anlamıyorum bırakın zamanında güzel olsun herşey. Telefon boşta dururken 80 derece oluyor biri gelip günümüz android telefonlarına taş çıkarır diyor 🤣
Telefonun içinden geçersen tabi 80 derece olur. Bu telefonlar eski model Samsung'lar gibi değil. iPhone bir kere.

Ben senin bir önceki cümlene ithafen karşılaştırdım. Sende çoğu android telefona taş çıkarır derken karşılaştırma yapmış oluyorsun.

Apple fanboyluğu yapacak değilim, telefonları kullanarak söyledim sana bunu. Abimin 3 sene önce aldığı A5 2017 bile şu an takılıyor ve donuyor. 7 senelik bir iPhone'un daha hala takılma ve donmaları çok yaşatmamasına rağmen 3 senelik Android telefonun bu kadar kısa sürede takılmaya donmaya başlaması açıklamaya yetmez mi?

Arkadaşlar 5S'in şu an nesini savunuyorsunuz anlamıyorum bırakın zamanında güzel olsun her şey. Telefon boşta dururken 80 derece oluyor biri gelip günümüz Android telefonlarına taş çıkarır diyor 🤣
600-700TL'ye bulunur en kötü, o bütçeye alınabilecek Android telefonlara taş çıkartır. A7 işlemci hala aşırı güçlü o fiyata.

Ben 4S kullanıyorum hala :) güzel cihaz ama artık biraz daha modernleşmeye ihtiyaç duymaya başladım. İnşallah yılbaşında yeni SE 2020 alacağım. Bunu da anneme vereceğim. Bu arada 4S ama daha ekranda çizik yok koruyucuyu geçen değiştirdim. 2000'e yakın batarya döngüsü var ama hala şarj ekran süresi 1.5 saat zorluyor. Ara yüzde gram kasma yok. Ben zaten oyun oynayan biri değilim. WhatsApp ve sosyal medya haricinde kamerası bile günümüz koşullarında 1080P iş görüyor gerçekten. Yani şöyle söyleyim ben hiçbir telefonun fanı değilim fakat daha önce Samsung Galaxy ace kullandım. Ve sana Apple hakkında şunu rahatlıkla söyleyebilirim. O yıllarda üretilen cihaza 1 kere bile yazılım güncellemesi gelmedi. Android 2 ve 160 MB hafızası vardı. Apple ise o yıllarda 16 GB hafıza ve geçen sene 9.3.6 güncellemesi aldı. Ve hala arayüzde kasma sıfır. Ben o telefona atmadığım ROM kalmadı anca işte idare ediyordu telefondan birini arayacağım bir 5dk sürüyor. Gerçekten uzun ömürlülükte Apple yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı