Hala PS5 alınır mı?

yagizdutdut

Decapat
Günaydın hocalarım. Soruyu sormamın amacı eskilik anlamında vs. değil pahalılık olarak. PlayStation 5 için belli bir bütçeye sahibim. Slim veya normal kasa almayı düşünüyorum. Ona henüz karar vermedim ama oyunların parası olsun PlayStation Plus'ın parası olsun buna değecek seviyede mi? Şu anda kullananlardan bir yorum istiyorum. Oynamayı çok istediğim birkaç oyun olduğu için PlayStation almayı düşünüyorum. Genel olarak FIFA oynamayı seviyorum, Until Dawn, God of War ve diğer hikayeli oyunları oynamayı istiyorum ama alan biri kaç kişiden duyduğum kadarıyla belli bir süre sonra artık oynamak sarmıyormuş PlayStation. O yüzden verilen para değer mi diye bir sormak istedim.

Günaydın hocalarım. Soruyu sormamın amacı eskilik anlamında vs. değil pahalılık olarak. PlayStation 5 için belli bir bütçeye sahibim. Slim veya normal kasa almayı düşünüyorum. Ona henüz karar vermedim ama oyunların parası olsun PlayStation Plus'ın parası olsun buna değecek seviyede mi? Şu anda kullananlardan bir yorum istiyorum. Oynamayı çok istediğim birkaç oyun olduğu için PlayStation almayı düşünüyorum. Genel olarak FIFA oynamayı seviyorum, Until Dawn, God of War ve diğer hikayeli oyunları oynamayı istiyorum ama alan biri kaç kişiden duyduğum kadarıyla belli bir süre sonra artık oynamak sarmıyormuş PlayStation. O yüzden verilen para değer mi diye bir sormak istedim.

Hocam bence kesinlikle değer.

Ben PS5 de oyun oynayamiyorum çünkü rahat gelmiyor.

Ama şu an bu fiyata böyle bir cihaz almak çok mantıklı GTA 6'yı bile oynatacak çünkü.

Şu an galiba Slim versiyonu 23-24 k falan.

Ve PS Plus aboneliği de çok çeşitli içinde çok kaliteli oyunlar var.

Günaydın hocalarım. Soruyu sormamın amacı eskilik anlamında vs. değil pahalılık olarak. PlayStation 5 için belli bir bütçeye sahibim. Slim veya normal kasa almayı düşünüyorum. Ona henüz karar vermedim ama oyunların parası olsun PlayStation Plus'ın parası olsun buna değecek seviyede mi? Şu anda kullananlardan bir yorum istiyorum. Oynamayı çok istediğim birkaç oyun olduğu için PlayStation almayı düşünüyorum. Genel olarak FIFA oynamayı seviyorum, Until Dawn, God of War ve diğer hikayeli oyunları oynamayı istiyorum ama alan biri kaç kişiden duyduğum kadarıyla belli bir süre sonra artık oynamak sarmıyormuş PlayStation. O yüzden verilen para değer mi diye bir sormak istedim. Al.

2 hafta kulandım ve PC topladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı