PS4 hala alınır mı?

GTA 6 PS4 'e de gelecekse alınır. Mesela ben GTA 6 yı çıktığı gibi oynamak istiyorum GTA 6 da PS 5 ile aynı anda çıkacak. Ama PS5 in fiyatınının 6000 tl leri bulma ihtimali var. Eğer çok pahalı olacaksa PS5 ben sırf GTA 6 oynamak için PS 4 ü alırım.

PS4'e göre daha ucuz olacak? PS4 Pro'yu çok yakın bir arkadaşıma 1750₺ fiyata aldırmıştım. Kendim düşünmüyordum ama almaya karar verene kadar 2500₺ gibi bir fiyata ulaştı. Cihaz şu an 3500₺ civarı. Dolar bazında PS4'den ucuza piyasaya sürülebilir belki ama bizim daha ucuza alacağımızı hiç sanmıyorum. Arada sağlam fiyat farkı olacaktır. Eğer oynamak istiyorsanız ve bütceniz zorlanmayacaksa alın. 5 çıkınca 4 çöp olmayacak. Dediğiniz gibi hala 3 alıp oynayan insanlar var.

PS4 Pro'yu o fiyata nereden aldınız.

2020'de PS5 çıkacak daha iyi olduğu için aralarında fiyat farkı olacaktır elbette benim yönüm şu anda PS4 alma yanında ilerleyen zamanlarda fiyatı düşecektir düye düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı