İlk önce o Caps Lock'ı kapatarak konuş. Diğer yandan oyuna oynanmaz demişsin lakin bal gibi de oynanır hala. Yok ben katlanamam, edemem, bilmem ne diyorsan git Black Mesa al onu oyna.
Black Mesa bitirdim.
Half Life 2 Bitirdim.
Half Life 2: Episode One bitirdim.
Half Life 2: Episode Two bitirdim.
Portal 1 ve Portal 2 bitirdim.
Half life source bitirdim.
Half life klasik versiyonu da geçen hafta bitirdim.
Postu paylaşalı 1 yıl olmuş. Ayrıca dediğim gibi Half Life'ı bu 1 sene içinde birkaç kez bitirdim, hala da speedrun yapmak dışında zevkle oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Half Life 1'in zevki 5 yıl önce bitti. Speedrunlar dışında sarmıyor artık. Buglarla dolu zaten. 200 FPS üzeri oynarsan özellikle buglardan yürüyemiyorsun. (Her eski oyunda olduğu gibi.)
Ben Half Life kötü demiyorum. Ve en sevdiğim oyun serileri sıralamamda ilk 5'e rahat girer zaten. Sadece artık günümüz bilgisayarlarına optimize olamadığı için bayıcak halde olduğunu söylüyorum.
Ayrıca "Oyun bayıyor." gibi bir yoruma bir mod ile cevap vermen de çok komik olmuş açıkçası. "Skyrim kötü." diyenlere "Skyrim modlu iyi" demek gibi, ee o Skyrim, Half Life modlarını Valve veya Bethesda mı yaptı? Hayır. O yüzden böyle bir cevapla gelemezsin.
Ayrıca, Half Life seni baymamış olabilir, beni baymış. (Buglar yüzünden oyuna 8 kere en baştan başladım.) oyun beni baydığı için bu kadar sert çıkışman garip."Half-Life 1'e Brutal V2 modunu kur bakalım oynanıyor mu oynanmıyor mu." Bu cümlenin çok arkadaş canlısı olduğunu da düşünmüyorum. Bence sen çocukluk anılarına biri "Bayıyor." dediği için sinirlendin. Ben de çocukken Half Life oynadım ama bu kadar sinirlenmiyorum bu konu hakkında.
İlk önce o Caps Lock'ı kapatarak konuş. Diğer yandan oyuna oynanmaz demişsin lakin bal gibi de oynanır hala. Yok ben katlanamam, edemem, bilmem ne diyorsan git Black Mesa al onu oyna.
Şunu ekleyeyim, grafik takıntım falan yok, yanlış anlamayın. Kanıt için de şunu söyleyebilirim, 1985'de çıkan Super Mario Bros'u 2023 de bitirdim.
Half Life 1'den kat kat daha kötü garfikli oyunları da bitirdim.