Half-Life 1 oynarken çok fazla midem bulanıyor

Ben dün 5 saat Zula üstüne 4 saat Half-Life 1 oynadım.
Helal olsun.
Arkadaşım bende astigmat var. Astigmatta boyle sorunlar olur . Göz doktoruna gitmeni tavsiye ederim verecegi gozlukle oynadiginda bulantin kalmayacak ve karanlikta sakin oyun oynama. Daha fazla tetikliyor kendimden biliyorum :)
Tamamdır, teşekkür ederim.
Oyunda fov (field of view - görüş alanı) ayarları diğer oyunlardan alıştığın gibi değilse yol tutması gibi mide bulantısı yaşarsın. Bunu ben de talos principle oyununda yaşamıştım. Fov ayarını düzelterek veya bulabilirsen oyuna tps modu kurarak düzeltebilirsin. Bunun yanında kulaklık takmadan hoparlör ile sesi aşırı açmadan oynamak da biraz sorununu çözebilir. Sesin doğrudan kulağa gelmesi ve gereğinden yüksek olması da bu bulantıya katkı sağlar. ama fov ayarları ve tps modu daha çok yardımcı olacaktır.
Zaten hoparlör ile oynuyorum.
Oyun oynamak size göre değil sanırım. Başka hobilere yönelin tavsiyemdir.
:D :D :D :D
Arkadaşlar sizden sadece yardım ve tavsiyelerinizi istedim. Küstahlık veya patavatsızlık yapacaksanız lütfen bir şey yazmayın.

:D :D :D :D
Arkadaşlar sizden sadece yardım ve tavsiyelerinizi istedim. Küstahlık veya patavatsızlık yapacaksanız lütfen bir şey yazmayın.
Kanka miden bulanıyorsa oynama. Bunda küstahlık ve patavatsılık ne var acaba açıklarsan sevinirim.
Mis gibi de tavsiye. Açık değilsen konu açma.

Kanka miden bulanıyorsa oynama. Bunda küstahlık ve patavatsılık ne var acaba açıklarsan sevinirim.
Mis gibi de tavsiye. Açık değilsen konu açma.
Hocam bana gelip oyun oynamak size göre değil sanırım, başka hobilere yönelin diyorsunuz. Ben sadece bu oyunda olduğunu belirttim ve zaten oynayamayacak kadar kötü olursam oynamam. Bunu bana söylemeniz saçma. Başka kişilerde de olduğu için bu sıkıntı, ben de yardım istedim.
Bunda ne küstahlık var ne de patavatsızlık, miden bulanıyorsa oynama. Ne istiyorsun? Özel bir karışım tarifi verip her oynayışında içmeni mi önerelim?
Sizden sadece bu sıkıntıyı yaşayan varsa neler yaptıklarını öğrenmek için tavsiye istedim. Zaten oyunu oynayıp, oynamamak bana bağlı. Bunu bana söylemeniz gereksiz.

Hocam bana gelip oyun oynamak size göre değil sanırım, başka hobilere yönelin diyorsunuz. Ben sadece bu oyunda olduğunu belirttim ve zaten oynayamayacak kadar kötü olursam oynamam. Bunu bana söylemeniz saçma. Başka kişilerde de olduğu için bu sıkıntı, ben de yardım istedim.
Yardım istemişsiniz. Oynamayın dedim sadece. Cevabı beğenmemiş olabilirsin. Zaten kızgın atmışsın.
'Küstah' ve 'patavatsız' kelimelerini kesinlikle kabul etmiyorum. Kötü söz sahibine aittir. Size iyi forumlar.

Yardım istemişsiniz. Oynamayın dedim sadece. Cevabı beğenmemiş olabilirsin. Zaten kızgın atmışsın.
'Küstah' ve 'patavatsız' kelimelerini kesinlikle kabul etmiyorum. Kötü söz sahibine aittir. Size iyi forumlar.
Teşekkürler, size de iyi forumlar.
Ek olarak bu sözü sadece sizin için söylemedim. Önceki sayfalara bakarsanız ''laf olsun, torba dolsun'' tarzında bir sürü gereksiz yorum var. Artık yazmak istedim ben de. Sizin yorumunuzun altına denk geldi. Kusura bakmayın.

Hayır, öyle bir sahne yok. Oyunda fareyi döndürdükçe, ilerlerdikçe midem bulanıyor.

Ben her Half-Life serisini en az 3 kere bitirmiş birisi olarak şunu söyleyebilirimki oyun çok hızlı ilerliyor o kapıyı açtık şuradan atladık derken ekranda geliştiricilerin isimleri geçiyor ama bende mide bulantısı olmadı ya da oyunu çok çok sevdiğim için hissetmedim bence o kadar abartılacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı