Varsayılan FOV 90 zaten.Bu şey dediğim gibi FOV ile alakalı. Valve oyunlarında sıklıkla rastlanılan bir şey. Eğer oyun ayarlarında FOV ayarı varsa 90'a çekin yoksa konsolu açıp FOV 90 yazın biraz da öyle oynayın
Hayır hocam oyunu oynadıkça, yürüdükçe, fareyi döndürdükçe midem bulanıyor.
Arkadaşlar Steam indirimlerinden Half-Life 1 ve birkaç Half-Life oyunu aldım. Bugün Half-Life 1 oynamaya başladım ama oynarken çok fazla midem bulanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. En fazla 10-15 dakika oynayabiliyorum. Siz oynarken sizde de böyle sorunlar var mıydı? Varsa nasıl çözdünüz bu sorunu? Umarım cevap verirsiniz.
Hocam konuyu görünce araştırdım sizin gibi olanlar azımsanmayacak kadar çok. Neden acaba?
Bilgisayarım kaldırmıyor.Black Mesa oynayabilirsin onun grafikleri daha iyi bugları ve hatalarda da düzeltmeler var
Half-Life 2 oynamadım henüz. Umarım düzelir.Bende Half Life 2' de başıma gelmişti. Sonra kendiliğinden geçti. Herhalde oyundaki böcekler yüzünden.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.