Arkadaşlar Half-Life 1 nasıl Türkçe yama yapabilirim? Oyunum orijinal.
Orada öyle gözüküyor ama Türkçe dil desteği bulunmakta.
Hocam çözüm olarak raporladım. Konuyu soru olarak açmadım.Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim iyi eğlenceler.
Tamamdır teşekkürlerHocam çözüm olarak raporladım. Konuyu soru olarak açmadım.
Daha demin girdim Half-Life 1'e, Türkçe değil. Half-Life 2 ile karıştırıyor olmayasın?
Ne Half-Life 2 ile ne de Half-Life Source ile karıştırıyorum. Oyuna hiçbir şey kurmadan Türkçe olarak oynamıştım. Hatta Steam sürümünü kullandığıma adım gibi eminim. Ama şimdi oyuna girince oyunda Türkçe olmadığını gördüm. Gerçek anlamda kafayı yemişim ben.Half-Life Source'de ise Türkçe alt yazı var. Büyük ihtimalle Half-Life Source ile karıştırıyorsunuz.
Half-life için Subtitles Mod yüklüyorduk sanırım, bu sayede korsanlar alt-yazı açmadan oynamak zorunda kalıyorlardı.Half-Life 1'de Türkçe yama orjinalinde yok. Aslına bakarsanız ben İngilizce alt yazıyı açmayı bile başaramamıştım.
Half-Life Source'de ise Türkçe alt yazı var. Büyük ihtimalle Half-Life Source ile karıştırıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.