C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life 2\hl2\custom klasörüne git.Oyuna girmeye çalıştığımda sürekli olarak bu hatayı alıyorum, dosyaların bütünlüğünü doğruladım, oyunu silip yeniden yükledim ama yine aynı hatayı alıyorum. Bunu nasıl halledebilirim acaba?
Eki Görüntüle 2495671
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life 2\hl2\custom klasörüne git.Oyuna girmeye çalıştığımda sürekli olarak bu hatayı alıyorum, dosyaların bütünlüğünü doğruladım, oyunu silip yeniden yükledim ama yine aynı hatayı alıyorum. Bunu nasıl halledebilirim acaba?
Eki Görüntüle 2495671
Söylediğiniz gibi her şeyi uyguladım ve şu an oyun sıkıntısız çalışıyor, çok teşekkür ederimC:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life 2\hl2\custom klasörüne git.
Bu klasörün içinde resource adında bir klasör varsa, onu sil veya yeni bir klasör açıp adını my_custom_mod gibi farklı bir isim yap. Resource klasörünü bunun içine taşı. Bakalım olacak mı.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.