Half-Life 2 barnacle fobisi çözümü var mı?

Talha1220

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12.Nesil İntel i5 12400F
Geforce RTX 3060
8+8 16 GB RAM
512 GB P3 SSD
Bunu konu dışı yapmakta emin değilim ama oyunlar kısmındada uygun başlık bulamadım özür dilerim. Türkiye'de pek konusu açılmamış olsa da, Barnacle'ları görünce midem bulanıyor hele ki öldürünce o kendini tamamen salması hem paronayak ediyor hem de midemi bulandırıyor. Hatta bir keresinde kusma evresine gelmiştim. İnsanlar komutlarla kapatabilirsin diyor ama ben öyle hem güvenmiyorum hem doğru bulmuyorum. Bunun direkt o beynimde ki korkuyu yok edebilecek bir çözümü var mı? Ve tekrardan eğer yanlış başlıkta açtıysam konuyu, hem sizden hem de uğraştırdığım modlardan özür diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu oynamamanızı tavsiye ederim hocam.

Oyunu oynamamanızı tavsiye ederim hocam.

Açıkçası evet dediğiniz en mantıklı çözüm ama artık gerçekten şu oyunu rahat rahat oynayabilmek istiyorum.

Herhangi bir şekilde psikolojik çözüm bulma şansım var mıdır?

Açıkçası evet dediğiniz en mantıklı çözüm ama artık gerçekten şu oyunu rahat rahat oynayabilmek istiyorum.

Herhangi bir şekilde psikolojik çözüm bulma şansım var mıdır?

Ben psikolog değilim ama yerinizde olsam iğrenmeyene kadar oynamaya devam ederdim.
Eskiden kan veya şiddet içerikli bir şey görünce korkar ve kusmak isterdim ama şimdi görünce korkudan çok merak uyandırıcı bir havası var yani korkuyu aştım diyebiliriz. Ne kadar çok maruz kaldıysam o kadar etkiledi beni. Bunu deneyebilirsiniz.

Ben psikolog değilim ama yerinizde olsam iğrenmeyene kadar oynamaya devam ederdim.
Eskiden kan veya şiddet içerikli bir şey görünce korkar ve kusmak isterdim ama şimdi görünce korkudan çok merak uyandırıcı bir havası var yani korkuyu aştım diyebiliriz. Ne kadar çok maruz kaldıysam o kadar etkiledi beni. Bunu deneyebilirsiniz.

Tavsiyeniz için sağ olun. Deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı