Half Life 2 Microsoft Visual C++ Runtime Library Hatası

• Konuyu başlatan Kuara
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 6.713
@Oğuzhan Karadayı
all you have to do is use windows search for these files.

winsta.dll
shimeng.dll
setupapi.dll
wtsapi32.dll

once you have found and copied these files put them in this directory. (Yukarıdaki dll dosyalarını windows aramada arat, kopyala ve aşağıdaki dizine kopyala)

C:\Program Files\steam\steamapps\<email>\Half-Life 2\

then go retreive this file...

C:\Program Files\steam\steamapps\<email>\Half-Life 2\bin\engine.dll [engine.dll yi al ve (C:\Program Files\steam\steamapps\<email>\Half-Life 2\)
buraya yapıştır]

and put it here...

C:\Program Files\steam\steamapps\<email>\Half-Life 2\

Aynı sorun bende de olmuştu :utandım: düzeltmeye pek uğraşmadım oyunu chapter olarak oynuyordum yani chapterları save dosyası gibi düşün 1.sini oynuyordum bir daha ki oynadığım da new game diyip 2.den başlıyordum (tüm chapterler açık değil mi ?) ama yarısın da oyunu kapatmıyordum 3.chapter a geçince kapatıyordum bir daha ki açtığımda 4.den devam. (her loading ekranında aşağıya bak chapter ismi yazarsa diğer chaptera geçmişsin demektir bunu biliyorsundur sanırım yine de söyleyeyim) Bu arada Half Life candır. :like:

*Birde asansörde kadın takılıyor başka yerde oluyor muydu hatırlamıyorum orada F6 sonra F9 tuşlarına bas düzeliyor. İyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı