Half-Life 3, 30 Eylül'de duyurulabilir

Black Mesa sadece Half-Life 1'in Remake'i gibi değil miydi? Belki Half-Life 2 içinde bir ramke yapıyor olabilirler mi?
Black Mesa, Half Life evreninde bir araştırma laboratuvarı. 1. oyunun Remake'inin adı orada geliyor.

Tahmin ettiklerindendir gizlemişler bilgileri, hala gerçekçi gelmediğini söylemem gerek.
1723220169657.png

Hocam bakalım hemen bulalım bu gerçek mi diye.
Şüpheli/Belirsiz.

Tahmin ettiklerindendir gizlemişler bilgileri, hala gerçekçi gelmediğini söylemem gerek.
Eki Görüntüle 2279392

Şüpheli/Belirsiz.
Eğer gerçek olursa oyun dünyası sallanır. Çoğu firmayı derinden sarsacak bir eser olur. Umalım ki gerçek olsun. Ve biz bu oyunu mevcut sistemlerimizle sağlıklı bir şekilde oynayalım.

Site bağlantıları "komplo teorisi" muhabbetlerinin hep doğru çıktığı makale ve bağlantılara yer vermiş, neyse gene haklı çıkar komple bu teoriler, bana uyar ya, levyem nerde benim, neyse Browning ile başlarız oradan Sig Sauer'e hop ver elini "Apertures".

Black Mesa, Half-Life evreninde bir araştırma laboratuvarı. 1. oyunun remake'inin adı orada geliyor.

Biliyorum, belki Half-Life 2 için de bir remake gelebilir dedim sadece. Umarım 3 ya da serinin sevenleri için spin-off tarzı bir oyun çıkar.

Biliyorum, belki Half-Life 2 için de bir remake gelebilir dedim sadece. Umarım 3 ya da serinin sevenleri için spin-off tarzı bir oyun çıkar.
Spin off falan deme, dünya gözüyle Doom'lar bitmedi geldikçe geliyorlar üstümüze, Haylayf bitsin bari bi rahatlayalım.

Aynı konunun laciverti 1997 yılından beri Final Fantasy için de geçerli, finalize edemediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı