Half-Life 3 neden çıkmıyor?

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Çok sevilen Half-Life serisini bilmeyen yoktur, şimdi benim merak ettiğim bir şey var ve olaya direk girmek istiyorum. Bu oyun neden çıkmıyor? Elbet bir sebebi vardır, CS Source 2 gibi bir anda gizlice çıkabilir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Çok sevilen Half-Life serisini bilmeyen yoktur, şimdi benim merak ettiğim bir şey var ve olaya direk girmek istiyorum. Bu oyun neden çıkmıyor? Elbet bir sebebi vardır, CS Source 2 gibi bir anda gizlice çıkabilir mi? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Source 2 gibi bir anda gizlice mi😃

Çünkü Valve'in böyle bir oyunu çıkarmaya bir tarafları yemiyor. Beklenti aşırı yüksek, beklentilerin altında bir oyun sunarlarsa gelmiş geçmiş en büyük skandal olur bu oyun dünyasında.

Ve eklemeden geçmeyeyim Valve bir Half-Life oyunu çıkarırsa o oyun tüm sektörü etkileyecek bir değişiklikle gelmek zorundadır. Alyx ile VR denemelerinin sebebi budur mesela.

Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytaan bir günahı
Seni beklediğim kadar.

Şaka filan harbiden çıktığı günü bayram ilan ederdim. Bekliyoruz bakalım.

Çıksa bile VR'a çıkacak gibi duruyor malum Half-Life Alyx VR'a çıktı.
Hiç de öyle durduğunu sanmıyorum aslında.

Siz yapımcı olsanız, tarihin en çok oynanacak oyunlarından birisini muhtemelen de bugüne kadar çıkan oyunların tamamından daha yüksek satış rakamlarına ulaşacak bir oyunu, yıllardır en çok beklenen oyunlar listesinin zirvesinin sahibini, oyuncu kitlesinin sadece %10'unun hakkıyla kullanabildiği VR'a özel çıkarır mısınız ?

Alyx zaten ufak bütçeli ama hoş deneyim sunan bir oyundu.

Half-Life 3, eğer bir gün gelirse devasa bütçeli bir oyun olarak gelecektir. Bu yüzden bence tek bir oyuncuyu bile kaçırmak istemeyeceklerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı