Half-Life 3 neden çıkmıyor?

Çıkış döneminden bahsediyorum. Oyuna aşık olan bir kitle var ise kendini beklentiye kaptırmayan kitledir. Çünkü Cyberpunk vaat ettiklerini tam olarak yapamadı. Bug ve hatalardan bahsediyorsun galiba.
Çıkış döneminde gömülür iken şuan övgüler ile dolu bir oyun, diyorum.
 
Half Life 2
Portal 2
Team Fortress 2
Counter Strike 2
Left 4 Dead 2
Dota 2

Evet görüyorsunuz işte; bu oyunların hiç bir zaman üçüncü oyunu gelmedi. Buradan VALVE'ın 3 rakamını sevmediğini anlayabiliyoruz, 4 gelir ama asla 3 gelmez.
Bu oyunların 3. Sünün altından kalkamayacağını valveda biliyor. Paraya ihtiyaçları olmadıkça da yapmayacaklar.

Çıkış döneminde gömülür iken şu an övgüler ile dolu bir oyun, diyorum.

Çıkışından bu yana ne oldu Cyberpunk'da? Hatalar temizlendi insanlar tatmin olmadı ama kabullenerek eldeki güzel işi oynadılar ve zaman geçtikçe beklentiler unutulduk oyun güzel oldugu için övülmeye başlandı. Yeni çıkan DLC zaten bayağı iyi duruyor övgülere bakarsak. Onunda etkisi var.
 
Half Life 3'ten önce hikayeyi daha genişletebilmek, zenginleştirmek için ve aynı zamanda Half Life'tan daha fazla para kazanabilmek için "Alyx" gibi oyunlar çıkmasını bekliyorum. Sanırım bir sonraki oyun "Half Life: Citadel" olur. "CS:GO" oyun dosyaları içerisinde bu isimde bir dosya vardı çünkü. Hikayeye baktığımızda da böyle olması gerekiyor çünkü "Opposing Force" da GMAN, Shepherd'ı görevlendirmişti. Yan karakterlerin hikayesinin de eklenmesi gerekiyor. Daha baya bi' var yani her şey hazır olsa bile, çünkü yukarda da bahsedildiği üzere Valve hep bir devrim peşinde oyun yaparken. Alyx'de VR denediler. Öyle bir şey olacak ki Valve ortaya teknoloji koysun.
 

Geri
Yukarı