Half-Life: Decay nereden bulunur?

Not: Bunu yapmak için internetten mod indirmeniz gerekir.

Steam'den Half-Life'a sahip olmalısınız.(Source değil) daha sonra modu indirin.(kendiniz de bulabilirsiniz vereceğim modun taramasını vesaire yapmadım, bir rehberden alıyorum bu linki Steam Community)
Daha sonra çift tıklayarak çalıştırın ve kurulum sihirbazını takip edin. Eğer nereye yüklemek istediğinizi sorarsa:
Yukarıdaki gibi seçin.
Daha sonra Half-Life'ı çalıştırın ve ana menüdeki change Game tuşuna basın. Gelen yerden play Decay'e basın ve yeni oyunu dy_accident1 haritasında başlatın.

İyi oyunlar.

Teşekkür ederim, bunu yapmaya çalışırım yarın.
 
Asla sinirlenmedim, profile İsrail bayrağı koyarak sınır dışı edilebiliyorsam şayet, profiline İsrail bayrağı koymak isteyen bir 5 milyon kişi bulurum. Eğer bir yöntemse öğrenmek için sordum.
Klavyesi olan konusuyor iste ;) Medya'nin empoze ettigi fikirleri benimseyen kisilerle dolu ulkemiz ne yazik ki..

Konuya gelirsek, ben de Half Life serisini cok severim. 98'de Askerdeyken Yazici oldugumdan dolayi surekli bilgisayar basindaydim ve Half Life oynamadan duramazdim. Kendi bilgisayarimi bir sekide yanima alirken, buyuk kolonlarimi da yanima almistim. 99 depreminden sonra cadirlarda yasamak zorunda kalmistik, cunku karargain arka kismi cokmustu. Neyse, bir aksam cadir'da oynarken kendimi fazla kaptirmisim sanirim, bilen bilir, Half Life'in silah sesleri o zamanin en gercekci silah seslerine sahipti. Sesi fazla acmisim, Binbasi'nin geldigini gormemisim, arkadan bana bi yapistirdi "Napiyon itoglu it, senin yuzunden bana karargaha silahli saldiri var diye bilgi geldi" diye bi bagirdi. Sonra oyun oldugunu gorup, rahatlamisti :) Sonra iki el'de birlikte oynamistik hehe :)
 

Geri
Yukarı