- Makaleler
- 10
Orta derecede jumpscare var.
Hocam çok özür dilerim normal Half-Life'dan bahsediyorsunuz sanarak kaldırır demişim.11 yıllık 4 GB RAM ATI Mobility Radeon HD Intel Core 2 Duo kaldırır mı?
Half-Life hikaye oyunu muymuş? Hikaye oyunu ne demek?Grafik takan birisi değilim ama hikaye oyununda grafik yok, vuruş hissi yok, hikaye yok o zaman ne var? Diye soruyor insan.
Half-Life hikaye oyunu muymuş? Hikaye oyunu ne demek?
Evet; Half-Life'ın grafikleri eski, vuruş hissi yeterli olsa da iyi denilebilecek düzeyde değil, hikaye de var ama anlatımı belirgin değil. Bunların hepsi doğru hatta üstüne ekleme de yapayım, oyunun mekanikleri eski. Ama bir oyun sadece bunlardan ibaret değildir.
Half-Life 1 ilgi çekici bir hikayeye, iyi bir silah ve düşman çeşitliliğine, bol tekrar oynanılabilir bir yapıya, harika bir atmosfere ve bunlardan daha önemlisi akılda kalıcı, mükemmel düşünülmüş bölümler ve şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en iyi ayarlanmış oyun temposuna sahip harika bir oyun.
Eğer daha detaylı istersen ve ingilizcen varsa:
Olabilir, sonuçta herkes sevecek diye bir kural yok. Ben orada neden sevdiğimi yazdım ama siz sevmeyebilirsiniz.40dakika çok uzun. Temposunu bilemem ama atmosfere grafik olmadan giremiyorum başlarını oynadım bir 3 saat falan 3saatte hiçbir şey göremedim ve bıraktım. Hikaye oyunundan kastım da offline belli bir çizgide ilerleyen bir şey anlatmaya çalışan oyun.
Oyun korku oyunu değil, birkaç zombinin üstünüze yürümesinden korkmazsınız diye düşünüyorum. Bence oynamalısınız efsanelerdendir kendisi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.