Half-Life Mavi Boss'un olduğu kapı nasıl açılır?

Yrise

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: RTX 4060 8GB Laptop Gpu (75W)
İşlemci: AMD Ryzen 5 7535HS
RAM: 32 GB DDR5 4800 Mhz
SSD: 512 GB M2
Meslek
Öğrenci
Görselde koyduğum bölümde hikayenin devam etmesi ve Boss'u yenmek için görselde Boss'un arkasında duran kapının açılması gerek. YouTube'dan izledim adamda direkt kapı açıktı bu kapıyı nasıl açabilirim?

Dosya Ekleri

• 1700495153944.png
    1700495153944.png
    2,9 MB · Görüntüleme: 105
HL 1 oynayalı epey oldu. O boss ile karşılaştığımda bir havalandırmayla oradan gittiğimi hatırlıyorum.

Ya da 25. yıl güncellemesi oyunu bozdu.

Sanırım videoyu atlayarak izledin jeneratörleri açman lazım.

Jenaratör dediğin şu suyun içinde tahta kutu ile sıkışmış yer ise orayı zaten açtım.

Jeneratör dediğin şu suyun içinde tahta kutu ile sıkışmış yer ise orayı zaten açtım.
O sulu yerden (kutuyu kırdıysanız sular çekilmiş olacak) bir kat yukarı çıktığınızda, bir tane kontrol odası ile karşılaşacaksınız.
1700496165474.png

Resimdeki odaya ilerleyin. Soldaki aktif olmayan düğmeyi açmalısınız. Düğmeyi açtıktan sonra bahsettiğiniz metal kapı açılmış olmalıdır.

O sulu yerden (kutuyu kırdıysanız sular çekilmiş olacak) bir kat yukarı çıktığınızda, bir tane kontrol odası ile karşılaşacaksınız.
Eki Görüntüle 2023684
Resimdeki odaya ilerleyin. Soldaki aktif olmayan düğmeyi açmalısınız. Düğmeyi açtıktan sonra bahsettiğiniz metal kapı açılmış olmalıdır.

Evet biliyorum bütün bunları zaten yaptım ama kapı açılmadı.

Hocam o bossu ılk gordugunuz anda sagda yonelırsenız orada barıyerler var o barıyerlere lazer cıkan mayınalrda koyarsanız kendınız bustlayıp yukarı cıkabılırsınız ancak ılk kez oynuyorsanız yapmayın ileride o almadıgınız tren lazım oluyor hızlı olmazsanız sureklı olursunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Boss'u bu şekilde kestim ama kapı hala kapalı gidecek bir yer de yok ne yapacağım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı