Half-Life modu olan Yoket'i yenilemek için goldsrc scriptingine nereden başlamalı?

Polorchen

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Meslek
Herbokolog.
Merhabalar, daha önce bu modun konusunu açmıştım. Aslında bu modu dostum olarak gördüğüm biri yeniledi ancak modlar konumu bir türlü konumu uygun görmediğinden ona sanırım ulaşamayacağım. Modelleme ve texturing hakkında bilgim var ancak script bilmiyorum. Bundan dolayı kendim öğreneyim dedim.

Hala buradayım. Mod tamamen değişip bitti. Tamamlanmış şekilde daha iyi durumda şu an. Sendeki sürüm daha çok prototip gibiydi.

Hala buradayım. Mod tamamen değişip bitti. Tamamlanmış şekilde daha iyi durumda şu an. Sendeki sürüm daha çok prototip gibiydi.
Çook mutlu oldum valla. Umarım daha iyisinizdir! Size ulaşmaya çalışmadığım yer kalmadı resmen. Sizinle tekrardan iletişime geçmek ve modu denemek için sabırsızlanıyorum.

Çook mutlu oldum valla. Umarım daha iyisinizdir! Size ulaşmaya çalışmadığım yer kalmadı resmen. Sizinle tekrardan iletişime geçmek ve modu denemek için sabırsızlanıyorum.
Umarım sen de iyisindir. Heyecanını biliyorum, son sürümü beğeneceğinden eminim. Bana profilimden ulaşabilirsin.

Ben de bu oyunu 2010'larda görmüştüm ve bir türlü kurmayı başaramamıştım :) son zamanlarda tekrar aklıma geldi, Polorchen senin modu yenileme/Wintery'e ulaşma çabalarını gördüm. Modda bir sürü çalışma olduğu yorumlarını görüyorum ama modun kendisini bulamıyorum. Belki ModDB veya Steam üzerinden yayınlayabilirsiniz, böylece hepimiz oynayabiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı