Half-Life paketi alınır mı?

EgeKendirci

Centipat
Daha fazla  
Daha önce hl oynamadım ama oynamak istiyorum ama 1 ve 2'yi alırken hem hl paket olarak alınabiliyor hem de oyunları tek tek alabiliyorum.
Paketi alırsam 14,16 TL, teker teker alırsam 3,7 X 2'den 7.40 TL ediyor. Paketin içindeki opposing Force, Blue Shift, Source, Episode 1-2 almasam oyun hikayesini vs. çok etkiler mi? Yani alınır mı? Daha uzun bir araştırma yapardım ama indirim 2 gün sonra bitiyor.

1641224644051.png

Daha önce hl oynamadım ama oynamak istiyorum ama 1 ve 2'yi alırken hem hl paket olarak alınabiliyor hem de oyunları tek tek alabiliyorum.
Paketi alırsam 14,16 TL, teker teker alırsam 3,7 X 2'den 7.40 TL ediyor. Paketin içindeki opposing Force, Blue Shift, Source, Episode 1-2 almasam oyun hikayesini vs. çok etkiler mi? Yani alınır mı? Daha uzun bir araştırma yapardım ama indirim 2 gün sonra bitiyor.

Eki Görüntüle 1260101

Bence al. İyi oyunlar.

Hepsini almanı öneririm. Episode'lar ana hikayeyi devam ettiriyor, Opposing Force ve Blue Shift ise 1. oyunun hikayesinde yaşananlara başka kişilerin gözünden bakmamıza yarıyor.

Hocam bu şekilde almak yerine Black Mesa ve Half-Life 2 almanız daha mantıklı eğer hikayeyi vs severseniz de ileride Episode 1 ve 2'yi alabilirsiniz.

Half-Life 1 ve Opposing Force karşısında diz çöker tövbe ister onlar. @EgeKendirci tüm seti al hepsi birbirinden iyidir o oyunlar.

Hocam bu şekilde almak yerine Black Mesa ve Half-Life 2 almanız daha mantıklı eğer hikayeyi vs. severseniz de ileride Episode 1 ve 2'yi alabilirsiniz.
Eğer Black Mesa'yı oynarsa sıra Half-Life 2'ye gelince grafiksel düşüş nedeniyle oyundan zevk alamayabilir. Şu sırayla oynanılmasını öneriyorum.
Düz Half-Life 1, HL: Opposing Force, HL: Blue Shift, Half-Life 2, Half-Life 2 EP 1, Half-Life 2 EP 2.

Sen beni dinle ben ilk başta orange box aldım 5.70e falan. Sonra Half-Life 1 anthology al o da 5 TL falan 11-12TL'ye gereklı Half-Life oyunlarının tumuyle beraber bir tane de portal oyunu almış oluyosun.
Edit:Orange Box 6.40 TL , HL 1 Anthology 5.50 TL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı