Haliç Üniversitesi e-kayıt başvurusu onaylanır mı?

Emrah Kaya o7

Decapat
Daha fazla  
Haliç'e 2 Eylül 18.55'te e-kayıt yaptırmıştım da yurt başvurularına girdiğimde hala öğrenim bilgilerim gözükmüyor. İki kere öğrenci işlerini aradım bir kere mail attım ve 1 kere de WhatsApp'tan iletişime geçtim. Yakında sisteme düşer falan diyorlar ama güvenemiyorum. Bu onaylama süreci daha ne kadar sürecek, aynı durumu yaşayan ya da bilen varsa bana açıklayabilir misiniz?

Screenshot_2025-09-03-19-22-59-19_b82b28fc14ae6ec270dfa3ba6c255aba.jpg

Screenshot_2025-09-03-18-31-45-21_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg

Haliç'e 2 Eylül 18.55'te e-kayıt yaptırmıştım da yurt başvurularına girdiğimde hala öğrenim bilgilerim gözükmüyor. İki kere öğrenci işlerini aradım bir kere mail attım ve 1 kere de WhatsApp'tan iletişime geçtim. Yakında sisteme düşer falan diyorlar ama güvenemiyorum. Bu onaylama süreci daha ne kadar sürecek, aynı durumu yaşayan ya da bilen varsa bana açıklayabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2568351

Eki Görüntüle 2568352
Üniversiteye mi kayıt yaptınız yoksa yurda mı ?

Üniversiteye yaptım e-kaydı. Şimdide yurda kayıt yapacağım ama hala öğrenim bilgilerim gözükmüyor diye kayıt yaptıramıyorum.

Anladım ilk önce okulun WhatsApp grubuna girip aynı hatayı yaşayan var mı diye bir sorun. Ayrıca genelde e kayıt sonrası SMS gelir öğrenci numaranız vs. o SMS'i aldınız mı?

Anladım ilk önce okulun WhatsApp grubuna girip aynı hatayı yaşayan var mı diye bir sorun. Ayrıca genelde e kayıt sonrası SMS gelir öğrenci numaranız vs. o SMS'i aldınız mı?
Ayrıca bugün sisteme işlenmezse 5 Eylül'e kadar gidip yüz yüze kayıtta yapabilirsiniz korkmanıza gerek yok istedikleri belgeler kolay erişilebilir belgeler oluyor.

Ayrıca bugün sisteme işlenmezse 5 Eylül'e kadar gidip yüz yüze kayıtta yapabilirsiniz korkmanıza gerek yok istedikleri belgeler kolay erişilebilir belgeler oluyor.

Bana SMS falan gelmedi ve yarın zaten 4 Eylül, İstanbul otobüsüne binsem anca 5 Eylül'de varırım zaten o yüzden feci endişeleniyorum.

Şehir dışındaysanız sıkıntı. Normalde mesaj gelir ama anlam veremedim öğrenci işlerini darlayın iyice kontrol etsinler kaydınızı.

Koca yürekli eğitim sistemimiz şimdi de olan kaydımı yok etti bir anda. Bilerek mi yapıyorlar artık kafayı yemeye başladım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-03-20-36-51-06_b82b28fc14ae6ec270dfa3ba6c255aba.jpg
    Screenshot_2025-09-03-20-36-51-06_b82b28fc14ae6ec270dfa3ba6c255aba.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2025-09-04-01-40-51-52_b82b28fc14ae6ec270dfa3ba6c255aba.jpg
    Screenshot_2025-09-04-01-40-51-52_b82b28fc14ae6ec270dfa3ba6c255aba.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 12
Koca yürekli eğitim sistemimiz şimdi de olan kaydımı yok etti bir anda. Bilerek mi yapıyorlar artık kafayı yemeye başladım.

Hocam isterseniz bilet bakın sabahtan direkt İstanbul'a yola çıkın e kayıtlar kapandı çünkü isterseniz sabah bir öğrenci işlerini arayıp öğrenin dediğim gibi sıkıştırırsanız onlar kontrol edebiliyorlar. Normalde zorunlular bunu kontrol etmekle ama işte malum yapabileceğimiz bir şey yok. Gitmeden yanınıza özellikle lise diplomanızıda almanız iyi olur.

Henüz yurt başvurusu yapamamanızın sebebini bilemeyeceğim ama YÖK Başkanlığı hizmetlerindeki "Öğrenci Belgesi Sorgulama" kısmından öğrencilik kaydınızı görebilirsiniz diye düşünüyorum.

Hocam isterseniz bilet bakın sabahtan direkt İstanbul'a yola çıkın e kayıtlar kapandı çünkü isterseniz sabah bir öğrenci işlerini arayıp öğrenin dediğim gibi sıkıştırırsanız onlar kontrol edebiliyorlar. Normalde zorunlular bunu kontrol etmekle ama işte malum yapabileceğimiz bir şey yok. Gitmeden yanınıza özellikle lise diplomanızıda almanız iyi olur.

Vallahi hocam bugüne uçak bileti yokmuş şu an her yerden mağdur ediliyorum.

Henüz yurt başvurusu yapamamanızın sebebini bilemeyeceğim ama YÖK başkanlığı hizmetlerindeki "öğrenci belgesi sorgulama" kısmından öğrencilik kaydınızı görebilirsiniz diye düşünüyorum.

Sadece üniversite e-kayıt belge sorgulamada bir kaydım gözüküyor başka hiçbir yerde bir şey gözükmüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı