Halil Umut Meler darp edildi

Bildiğim kadarıyla Halil Umut Meler UEFA hakemi ve bu yüzden çok ciddi soruşturmalar açılabilir. Ayrıca Euro 2032 Türkiye'den alınabilir. Bu olayın üstünün basit bir şekilde örtüleceğini sanmam.
 
Olay baştan aşağı kepazelik! Ankaragücü Başkanı daha önce 2 dönem milletvekilliği yapmış, hangi parti olduğunu söylememe gerek yok anlaşılıyor zaten. Üstüne üstlük geçen sene Fair Play Başkan Ödülü'nü almış. Güler misin ağlar mısın! Nereden tutsan elinde kalacak bir olay. Pek sanmıyorum ama umarım caydırıcı cezalar gelir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
TV'de ki tüm yorumcuları dinledim bu gece. Olay öyle bir noktaya gelmişki yıllar içerisinde. Kimse asıl meseleyi konuşamıyor. Herkes etrafından dönüp dolaşıyor, bir noktaya geliyor tam bir şey söyleyecek hoop sonra hapse girebilme riski aklına geliyor ve klişe yorumlar devamında geliyor.

Ben de daha fazla yazmayayım hadi bu kadarı ile idare edin...
 
Ankaragücü'nün direkt olarak küme düşürülmesi gerekir.
En az 20 Milyon Euro maddi ceza.
Takımın Süper Lig'e çıkmasının en az 4-5 yıl süreyle engellenmesi.
Takımdaki oyuncular isterse eğer ceza olmaksızın sözleşmelerini feshedebilmeli. (Rusya-Ukrayna örneği)
Kulüp başkanı futboldan ömür boyu men edilmeli ve alabileceği maksimum hapis cezasını almalı.

Tüm bu olaylardan sonra bunları uygulamayan TFF adamlığını sorgulasın. Şahsen ben TFF başkanı olsam bunları uygulardım. Bir de gelip de burada bazı takımın taraftarları ''hakeme iyi olmuş, adam gibi yönetseymiş'' gibi aptalca ve beynini kenara bırakarak bir şeyler yazmasın.

Sırf şu olay yüzünden EURO 2032, Türkiye'den yüksek ihtimalle alınacak ve farklı bir ülkeye verilecek güvenlik sorunları gerekçesiyle.
 
Sabah alınan kararla tüm lig maçları ertelenmiş durumda (BAL, TFF 1. 2. 3. Ligler dahil buna). Hakem hataları gerçekten fazla oluyor ligimizde, yakında bir şey olacağı bariz belliydi. O da yaşandı maalesef, bu Türk futbolu için büyük bir kara gece. Hakemi darp eden şahsın geçmişte Fairplay ödülüne layık görüldüğüne de değinmeden geçmeyeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı