Halinize Şükredin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş anlamadım ki ben mi yanlış bir şey yazdım, bunlar mı yanlış anlıyor. Arkadaşlar eğer sürekli şükredin dediğimi anladıysanız ben sürekli şükredin demiyorum, az da olsa şükretmek hiç şükretmemekten iyidir diyorum. Eğer siz hala aynı kafadaysanız gerçekten şüphe ettiğim bir şeyler var demektir.

Herkes düşünüyor ki diğer insanlar böyle olduğundan ya da şu an çok kötü durumda olduğundan şükredersin.
İyi/çok iyi bir durumdaysan şükredersin ya da kötü bir durumdaysan daha beter bir durumda olmadığın için şükredersin.

İnsanlar daha neye şükredilir onu bile bilmiyor, ilginç.

Halinize şükretmeyin, şükürcülüğü kabul etmeyin. Hayatınızı şükür edilecek bir hayattan çok daha fazlasını hak edecek kadar çok savaş atlatarak, çok daha fazla mücadele ederek, emek harcayarak, tırnaklarınızla kazıyarak yaşıyorsunuz, yaşayacaksınız şükretmek zorunda kalmak hak ettiğiniz şey değil.
Bunlar benim şahsi görüşümdür kabul görür görmez, başkasının felaketine, acizliğine, zor durumuna bakıp kendimi şanslı sayacak psikopatlığı yaşamak istemem.
Sağlık vs gibi elde çzöümü olmayan şeyler için evet insiyatif kullanılabilir söylediklerim bunlar dışında olan her şey için geçerli.

Elbett halimize şükretmek gerek ama bazen mevcut durumumuzun daha iyisini de istemeliyiz ki bir vizyonumuz misyonumuz olsun değil mi?

Halimize şükür mü edek?
Bir şey alınca çok özür dilerim Devlet:Ooo gurban bana da mı alıyorsun?
Dolar yükselince her şeyi yükseltirler dolar düşünce aynı fiyatta. Ülkeler arasında iyi iken şuan vahim haldeyiz. Ülke de bir şey yetiştiriyorlar mı? Ben şu sıralar bunun hakkında bir gündem görmedim de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…