Halk kütüphanesine alınmadım

Facebook'tan arat bakalım. Belki görevlinin dediği doğrudur.

Hayir hocam google de direkt halk kütüphanesi diye geçiyor. Binanın ne etrafında nede binanın üstünde herhangi bir tabela yoktu bu yüzden ısrarla googleyi referans alıyorum

Hocam kütüphaneyi zaten biliyorum. Benim sorunum neden alınmadığım ve bina isminin neden yanlış söylendiği

Güya öğretmen denilen kişi orada kütüphane olmadığını sadece ilçenin spor salonunun yerel binası olduğu söylendi
Şaşırılacak bir durum yok ilk güvenlik muhtemelen başından savıp yarın gel dedi diğeri de başından savdı hocaya yönlendirdi ve o da başından savdı bizim milletin özeti şuan bu şekilde herkes işinin başında ama herkes başından savıyor.

Hayir hocam Google de direkt halk kütüphanesi diye geçiyor. Binanın ne etrafında ne de binanın üstünde herhangi bir tabela yoktu bu yüzden ısrarla Google'yi referans alıyorum

Hocam kütüphaneyi zaten biliyorum. Benim sorunum neden alınmadığım ve bina isminin neden yanlış söylendiği

Güya öğretmen denilen kişi orada kütüphane olmadığını sadece ilçenin spor salonunun yerel binası olduğu söylendi

O zaman internetteki yanlışı düzeltip adam gibi spor salonu binası yazacaksınız diyeceksin. Tam dayaklıklar ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı