Halka açık ortamda sigara içmek yasaklanmalı mı?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
Selamünaleyküm arkadaşlar. Bu sigara sadece içene değil, içmeyen insanlara da kokusuyla zarar veriyor ve gerçekten kötü bir kokusu var, rahatsız ediyor. Sonuçta solunum hastalıkları olan insanlar için çok sıkıntılı bir durum. Benim fikrim, otobüs durağı gibi halka açık ortamlarda içilmesi bence yasak olmalı. Sigara içmek için bir ortam olmalı dileyen insan orada içmeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasaklanmadan ziyade, insan düşünmesi gerek. Mesela halka açık yerlerde içilmemesi daha uygun olur. Yoksa iç veya içme.

Bi' tane vuracaksın düşüreceksin ağzındaki sigarayı.

Çok haklısınız hocam.🤣🤣

@kino'nun dediği gibi hele o parfümler var ya acayip kötü otobüse biniyorsun her yer parfüm başın dönüyor, ciğerlerin iflas ediyor :)

Direkt sigaranın kendisi yasaklanmalı. Hiçbir faydası olmayan bir zehir, zararından başka bir şeyi yok. Hadi içeni geçtim, içmeyene içenden çok zarar vermesi de cabası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt sigaranın kendisi yasaklanmalı. Hiçbir faydası olmayan bir zehir, zararından başka bir şeyi yok. Hadi içeni geçtim, içmeyene içenden çok zarar vermesi de cabası.

Hocam bırakamayanlar ne yapacak yasaklanınca?
Ucuz parfüm de yasaklansın, yanından bir geçiyorsun ciğerlerin kavruluyor.

Şu çok koyu kokulu parfümler beni mahvediyor. Bir insan bu kadar ağır bir kokuyu neden sıkar anlamadım🙂

Aslında totalden yasaklanması gerekiyor fakat sigaradan güzel vergi geliyor. O yüzden hiçbir şey yapmıyorlar.
Bence içen evinde içsin. Çoluğu çocuğu olanlar hariç tabii ki. Bekarsan ve evde teksen yakacağın bir sigaraya da karışılmamalı bence. Kişi kendi sonunu kendi getiriyor.

Şu çok koyu kokulu parfümler beni mahvediyor. Bir insan bu kadar ağır bir kokuyu neden sıkar anlamadım🙂

Sigara dumanından daha beter bunlar. Geçen bankamatik sırasında bekliyorum maske olmasına rağmen nefes aldırmıyordu o ne öyle. Kendileri o parfüm kokusunda tüm gün nasıl duruyorlar ilginç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı