Halka ilişkiler ve tanıtım (pr) okunur mu?

Trefax3883

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bu sene YKS'ye gireceğim ve sözelciyim. Bölümler hakkında birçok araştırma yaptım ve en başından berri halka ilişkiler istedim ancak birkaç araştırmalarım sonucunda tanıdık yoksa iş bulamayacağım bir alan olduğu söylentilerini gördüm. Bu ne kadar doğru? Halka ilişkiler okursam iş bulabilir miyim? Antalya'da Akdeniz üniversitesinde okumayı düşünüyorum inşallah kazanırsam. Ve Antalya'da yaşamayı, iş aramayı düşünüyorum halka ilişkiler ile alakalı.

Merhaba arkadaşlar. Bu sene YKS'ye gireceğim ve sözelciyim. Bölümler hakkında birçok araştırma yaptım ve en başından berri halka ilişkiler istedim ancak birkaç araştırmalarım sonucunda tanıdık yoksa iş bulamayacağım bir alan olduğu söylentilerini gördüm. Bu ne kadar doğru? Halka ilişkiler okursam iş bulabilir miyim? Antalya'da Akdeniz üniversitesinde okumayı düşünüyorum inşallah kazanırsam. Ve Antalya'da yaşamayı, iş aramayı düşünüyorum halka ilişkiler ile alakalı.
Tamamen doğru sözel seçerek hata yapmışsın zaten. 40.000 TL maaş üstünde bir iş bulursan şükret.

Açıktan okunabilecek bölümlerin TR'de önemi çok az ilk 5 üniversitede değilsen. Sadece sözel değil her bölümde böyle artık. Tavsiyem EA'dan az çok sıralama yapıp İngilizce siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü veya bu tarz açıkta olmayan bölümler bulup onları okuman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı