Halkbank hesap açmak için para alabilir mi?

Halkbank'tan hesap açarken herhangi bir para talep edebilirler mi? Önceden VakıfBank'tan hesap açtırmak istemiştim 500 TL demişlerdi bireysel hesap için, o yüzden merak ediyorum.
Hocam hesap açtırmak bedava. Siz kredi kartı mı istediniz? Perşembe günü yeni banka hesabı açtırdım. 7 farklı bankada hesabım var. Vakıfbank'da bunlardan birisi. Para lazım değil banka hesabı açmak için.

sakın para vermeyin nfc li bir telefonunuz varsa veya arkadaşınızın varsa 4 dk içinde görüntülü görüşme ile halkbank mobilden açarsınız hesabı sakın para vermeyin verirseniz gidin çöpe atın parayı

Halkbank'tan hesap açarken herhangi bir para talep edebilirler mi? Önceden VakıfBank'tan hesap açtırmak istemiştim 500 TL demişlerdi bireysel hesap için, o yüzden merak ediyorum.
Ben açmak istediğimde 300TL istemişlerdi ama kartın içine yüklemek için. (Gene size geri geliyor yani, iddia ettiklerine göre.) Bende okadar yoktu oyüzden açtırmadım.

Hocam hesap açtırmak bedava. Siz kredi kartı mı istediniz? Perşembe günü yeni banka hesabı açtırdım. 7 farklı bankada hesabım var. VakıfBank'da bunlardan birisi. Para lazım değil banka hesabı açmak için.

Daha şubeye gitmedim yanlışlık olmasın. Fakat önceden vakıfbanka gittiğimde bireysel hesap için para alınmaya çalışılmıştı. Halkbankta'da bu durumu yaşar mıyım diye sormak istedim. Sadece banka kartı kullanmayı planlıyorum.

Daha şubeye gitmedim yanlışlık olmasın. Fakat önceden vakıfbanka gittiğimde bireysel hesap için para alınmaya çalışılmıştı. Halkbankta'da bu durumu yaşar mıyım diye sormak istedim. Sadece banka kartı kullanmayı planlıyorum.
İsteyemezler. İsteseler de vermeyin @jucystarlite'nin dediği gibi.

Hocam 1000 tl istiyorlar minimum 400 tl ancak bunlar çok saçma sebeplerle isteniyor ve size geri de dönmüyor. Tecrübe ile sabittir kendim bizzat şahitim. Ha bazı şubeler parayı alıp hesabınıza yüklüyor orası iyi ancak mobil üzeirnden açmanız sizin için daha iyi neden derseniz evrak işleri ile uğraşmıyor direkt açıyorsunuz ve dahası ileri de kredi kartı veya kredi çekmek isterseniz ya da üniversiteye giderseniz çok işinize yarar.

Hocam 1000 tl istiyorlar minimum 400 tl ancak bunlar çok saçma sebeplerle isteniyor ve size geri de dönmüyor. Tecrübe ile sabittir kendim bizzat şahitim. Ha bazı şubeler parayı alıp hesabınıza yüklüyor orası iyi ancak mobil üzeirnden açmanız sizin için daha iyi neden derseniz evrak işleri ile uğraşmıyor direkt açıyorsunuz ve dahası ileri de kredi kartı veya kredi çekmek isterseniz ya da üniversiteye giderseniz çok işinize yarar.
Hocam ben neden bugüne kadar hiç karşılaşmadım para isteyen birisi ile? Bilmiyorum ama ben hiç görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı