Halter seti nereden satın alınır?

Anunswin

Hectopat
Evde spor yapmak istiyorum bunun için de halter seti istiyorum. Bana beni hayal kırıklığına uğratmayacak bir halter satın alma sitesi önerir misiniz?
Halter önermek isterseniz de olur ancak güvenilir bir yer olsun.

Ben bundan almıştım. İçinde kum var. Tıpaları biraz emanet gibi duruyordu; ben de cırt kelepçe ile sıktım o şekil kullanmaktayım.

Hocam bütçe nedir? Kaç KG ağırlıklı set istiyorsunuz?

KG 45 50'den yüksek olursa iyi olur sen bana at ben fiyata ürüne bakacağım zaman karar vereceğim hocam.
Ben bundan almıştım. İçinde kum var. Tıpaları biraz emanet gibi duruyordu; ben de cırt kelepçe ile sıktım o şekil kullanmaktayım.

Beni bayağı bir geliştirir mi? Yani üçgen yapar mı disiplinli çalışırım.

KG 45 50'den yüksek olursa iyi olur sen bana at ben fiyata ürüne bakacağım zaman karar vereceğim hocam.

Beni bayağı bir geliştirir mi? Yani üçgen yapar mı disiplinli çalışırım.
Hocam geliştirir. Ama evde o düzeni iyi sağlayıp, iradeyi iyi oturtmanız lazım. Bench press için kendime tahtalardan bir sehpa yapmıştım.(İstersen fotoğraf atabilirim) Barı da koltuğun iki koluna koyuyordum.(Aman dikkat ağırlık kaymasın.) Bende 85Kg set var. Korona öncesi almıştım. Şimdi fiyatlar uçmuş. Ağırlığı arttırabilirsiniz bütçe biraz daha varsa. Çünkü bir süre sonra örneğin bench-press veya deadlift hareketinde ağırlıklar yetersiz kalabilir.

Son düzenleme:
Plastik setlerin neredeyse hepsi aynı bir farkları yok. Zamanında 280 TL iken Ecg Spor'dan 108 KG Z-Barlı halter seti almıştım 2 hafta plastik kokusundan odamda uyuyamamıştım ve dambıl barının teki üretim hatalı geldi. İnce üretilmiş kilit oturmuyor ve ağırlık kayıyor. Yazdım ama ilgilenmediler alacaksan sağlam bir yerden al başın ağrımasın.

Ben dambılcım'dan almıştım ürünler iyiydi fakat o koku problemi hepsinde var. Salon gibi geniş bir odanız varsa ağırlıkları oraya koymanızı tavsiye ederim. Z-bar çok da şart değil maliyeti arttırıyor zaten. Düz bar sizi biraz daha zorlar ama geliştirir de.

Plastik setlerin neredeyse hepsi aynı bir farkları yok. Zamanında 280 TL iken ecg Spor'dan 108 kg Z-barlı halter seti almıştım 2 hafta plastik kokusundan odamda uyuyamamıştım ve dambıl barının teki üretim hatalı geldi. İnce üretilmiş kilit oturmuyor ve ağırlık kayıyor. Yazdım ama ilgilenmediler alacaksan sağlam bir yerden al başın ağrımasın.

Bende ecg sporu gördüm ancak güvenmedim fiyatlar çok düşük yorumlar fazla olumsuz o yüzden buraya yazdım.
Ben dambılcım'dan almıştım ürünler iyiydi fakat o koku problemi hepsinde var. Salon gibi geniş bir odanız varsa ağırlıkları oraya koymanızı tavsiye ederim. Z-bar çok da şart değil maliyeti arttırıyor zaten. Düz bar sizi biraz daha zorlar ama geliştirir de.

Bütçe 300-400 hatta zorlasam 500'e kadar yolu var dostum kafanda bir şey varsa atabilirsin sorun yok sadece beni tıkandırmasın bayağı ileri taşısın istiyorum.

Bende ecg sporu gördüm ancak güvenmedim fiyatlar çok düşük yorumlar fazla olumsuz o yüzden buraya yazdım.

Bütçe 300-400 hatta zorlasam 500'e kadar yolu var dostum kafanda bir şey varsa atabilirsin sorun yok sadece beni tıkandırmasın bayağı ileri taşısın istiyorum.
Hocam bende bundan var aldığımda 130TL'ydi (Z-Bar yok)

Bu da iyiymiş :

Dediğim gibi gelişmek için iradeyi sağlamanız lazım. Böyle çok arkadaş gördüm eve 2000-3000 TL spor için yatırım yapıp bir köşeye atan. Hatta ben de korona döneminde bir ara motive olamadım ve 1 ay bıraktım. Bu ağırlıkların tek dezavantajı squad gibi hareketleri yapmanın çok zor olması. (o squat rack denilen halteri tutacak yer olmadığından. Ayrıca bu tür hareketlerde ağırlık yüksektir.)

Son düzenleme:
Hocam bende bundan var aldığımda 130TL'ydi (Z-bar yok)

Bu da iyiymiş:

Dediğim gibi gelişmek için iradeyi sağlamanız lazım. Böyle çok arkadaş gördüm eve 2000-3000 TL spor için yatırım yapıp bir köşeye atan. Hatta ben de korona döneminde bir ara motive olamadım ve 1 ay bıraktım. Bu ağırlıkların tek dezavantajı Squad gibi hareketleri yapmanın çok zor olması. (O squat rack denilen halteri tutacak yer olmadığından. Ayrıca bu tür hareketlerde ağırlık yüksektir.)

Sende olan nasıl memnun musun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı