Hocam bütçe nedir? Kaç KG ağırlıklı set istiyorsunuz?
Ben bundan almıştım. İçinde kum var. Tıpaları biraz emanet gibi duruyordu; ben de cırt kelepçe ile sıktım o şekil kullanmaktayım.
![]()
45 KG YAYLI DAMBIL HALTER SETİ Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
45 KG YAYLI DAMBIL HALTER SETİ en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! 45 KG YAYLI DAMBIL HALTER SETİ incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Hocam geliştirir. Ama evde o düzeni iyi sağlayıp, iradeyi iyi oturtmanız lazım. Bench press için kendime tahtalardan bir sehpa yapmıştım.(İstersen fotoğraf atabilirim) Barı da koltuğun iki koluna koyuyordum.(Aman dikkat ağırlık kaymasın.) Bende 85Kg set var. Korona öncesi almıştım. Şimdi fiyatlar uçmuş. Ağırlığı arttırabilirsiniz bütçe biraz daha varsa. Çünkü bir süre sonra örneğin bench-press veya deadlift hareketinde ağırlıklar yetersiz kalabilir.KG 45 50'den yüksek olursa iyi olur sen bana at ben fiyata ürüne bakacağım zaman karar vereceğim hocam.
Beni bayağı bir geliştirir mi? Yani üçgen yapar mı disiplinli çalışırım.
Plastik setlerin neredeyse hepsi aynı bir farkları yok. Zamanında 280 TL iken ecg Spor'dan 108 kg Z-barlı halter seti almıştım 2 hafta plastik kokusundan odamda uyuyamamıştım ve dambıl barının teki üretim hatalı geldi. İnce üretilmiş kilit oturmuyor ve ağırlık kayıyor. Yazdım ama ilgilenmediler alacaksan sağlam bir yerden al başın ağrımasın.
Ben dambılcım'dan almıştım ürünler iyiydi fakat o koku problemi hepsinde var. Salon gibi geniş bir odanız varsa ağırlıkları oraya koymanızı tavsiye ederim. Z-bar çok da şart değil maliyeti arttırıyor zaten. Düz bar sizi biraz daha zorlar ama geliştirir de.
Hocam bende bundan var aldığımda 130TL'ydi (Z-Bar yok)Bende ecg sporu gördüm ancak güvenmedim fiyatlar çok düşük yorumlar fazla olumsuz o yüzden buraya yazdım.
Bütçe 300-400 hatta zorlasam 500'e kadar yolu var dostum kafanda bir şey varsa atabilirsin sorun yok sadece beni tıkandırmasın bayağı ileri taşısın istiyorum.
Hocam bende bundan var aldığımda 130TL'ydi (Z-bar yok)
Dambılcım Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 85 kg Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dambılcım Halter Seti Dambıl Seti Ağırlık Ve Vücut Geliştirme Aleti 85 kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu da iyiymiş:
![]()
Ecgspor 108 Kg Z BAR Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Ecgspor 108 Kg Z BAR Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Ecgspor 108 Kg Z BAR Halter Seti ve Dambıl Seti Ağırlık Fitness Seti incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Dediğim gibi gelişmek için iradeyi sağlamanız lazım. Böyle çok arkadaş gördüm eve 2000-3000 TL spor için yatırım yapıp bir köşeye atan. Hatta ben de korona döneminde bir ara motive olamadım ve 1 ay bıraktım. Bu ağırlıkların tek dezavantajı Squad gibi hareketleri yapmanın çok zor olması. (O squat rack denilen halteri tutacak yer olmadığından. Ayrıca bu tür hareketlerde ağırlık yüksektir.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.