Halting on critical error

Brian Pasternack

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar Hackintosh kurulumu yaparken şöyle bir hata ile karşılaştım (işlemci modelime uygun olan Config dosyasının adını doğru değiştirdiğimi düşünüyorum işlemci modelim 10750H ben comet Lake ve Coffee Lake içeren dosyanın adını Config olarak değiştirmiştim yanlışsam beni bilgilendirmenizde fayda var)

Hata kodu.

[EBILD:LF] fıo: 0, dır: 1, p: <Null string>, DP: 1.

[EBI 'B:SBS] err(oxc) @ ld: Lf [EBI ML: PWLFNV] err(8xe)@ gv wake-failure.

(Ebı wl: Dt] err (oxe) @ wl: Pwlfnv.

(Eb|wl: Dt] exe 1 8x3E 156 8x61.

[EBI'LD:LKCI BPDK -> (System\Library\PrelinkedKernels\prelinkedkernel.development) (EBI LD:OFS) Err(8xE) @ OPEN (System\\library\\Prel inkedKernelsl\prelinkedkernel.development)

[EB I'LD:LKCI BPDK, IR -> (System\Library\PrelinkedKernels\prelinkedkernel)
OC: Plist Kexts\Lilu.kext\Contents\ Info.plist is missing for injected kext Lilu.kext () Halting on critical error.

IMG_20210110_162053.jpg

Dener misiniz?

Config'i ProperTree ile açıp CTRL+SHIFT+R kombinasyonu ile EFI içerisindeki OC klasörünü seçin. Sonra da config.plist olarak adlandırın.

Dener misiniz?

Config'i propertree ile açıp ctrl+shıft+r kombinasyonu ile EFI içerisindeki OC klasörünü seçin. Sonra da config.plist olarak adlandırın.

Bu konuda cahilliğimin kusuruna bakmayın lütfen konu ile ilgili daha çok açıklamada bulunabilir misiniz?

Yapmanız gereken her şeyi açıkladım zaten. Anlamadığınız konu nedir?
Config'i ProperTree ile açmak kısmını anlamamıştım ama sanırım yapmama gerek kalmadı usb portunu değiştirerek o sorunu halletim galiba çünkü artık orada takılmıyorum ama yeni sorunum
1610286499249-6c0e4820-65e9-474e-a83e-4049c121122b.jpg
bu (jeton şimdi düştü ve dediğinizi yapıyorum)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı