Kur'an-ı Kerim dinleyin, dinlerken bıkkınlık ve bunalma hissi geliyorsa ya da o sesler dibinizde daha da artıyorsa büyük ihtimalle cin musallatı olabilir. Eğer bıkkınlık ve bunalma hissi gelmiyorsa tepkisiz bir şekilde dinliyorsanız psikolojik olabilir. Sonuçları merak ediyorum. Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Doktora gitmen gerektiği bariz. Bilmem işe yarar mı ama duyduğun gördüğün her şeyi inkar eder misin? Belki kendini daha iyi hissedersin büyük geçmiş olsun.
Kur'an-ı Kerim dinleyin, dinlerken bıkkınlık ve bunalma hissi geliyorsa ya da o sesler dibinizde daha da artıyorsa büyük ihtimalle cin musallatı olabilir. Eğer bıkkınlık ve bunalma hissi gelmiyorsa tepkisiz bir şekilde dinliyorsanız psikolojik olabilir. Sonuçları merak ediyorum. Geçmiş olsun.
Tekrar söylüyorum, lütfen tam okuyarak cevap verin. Arkadaş zaten doktora gidecekmiş.
Belki de şuan yazdığımız bu mesajları bile halüsinasyon görüp yanlış okuyor olabilir.
Hocam elimden geldiğince kibar olmaya çalıştım da yıl olmuş 2021 hala cin musallat olmuş gibi şeylerle insanın kafasını bunaltıyorsunuz. Pekala denesin yani bir şey demeyeceğim.