Hammer curl 10kg iyi mi?

Bizim salona kayit olurken 60kg agirlik verirler eger 15 tekrar hammer curl atamazsan kayit etmiyorlar salona.

Çok yüksek tekrarlar hocam 12'nin üstüne çıkmaya gerek yok hiç. 8-10 tekrarda zorlandığınız bir ağırlık seçin
Hammer curlde ağırlık arttırmak zor sanırım ben 12.5 kiloda ilk sette 10-12 yapıyorumda 2 ve 3’te 7-8 çıkıyor bazen 10kg düşüyorum aşırı izole bi hareket 1 yıldır spor yapan adam bile 15-17.5kg yeni yeni yapıyordu tabikide beslenmeyle bünyeyle alakalı.

mesela 15kg dumbell ile 7 8 tekrar yapsam daha mi iyi olur

mesela 15kg dumbell ile 7 8 tekrar yapsam daha mi iyi olur
7-8 tekrarda tükeniyorsan evet o 7-8'i 10-12'ye çıkarıp sonra yine ağırlık arttıracaksın

Boy 1.74 kilo 75 sirt ve omuz kaslarim cok gucsuz. 3 4 ayda tas gibi olursun dediginiz bir hareket var mı hocam.

Çok tekrar zararli mi simdi?

Öyle sihirli bir hareket yok maalesef. Zararlı değil ama gerekli değil.

Son düzenleme:
7-8 tekrarda tükeniyorsan evet o 7-8'i 10-12'ye çıkarıp sonra yine ağırlık arttıracaksın.

Teşekkürler hocam akşam ideal ağırlığıma karar vereceğim ve dediğiniz gibi yapacağım.

Teşekkürler hocam akşam ideal ağırlığıma karar vereceğim ve dediğiniz gibi yapacağım.
Naptiniz hocam

7-8 tekrarda tükeniyorsan evet o 7-8'i 10-12'ye çıkarıp sonra yine ağırlık arttıracaksın

Hocam ben 2kg ile hammer curl yapiyorum 17 20 arasi tekrar 20yi zorlayarak cikartiyorum kiloyu arttirmam gereklimi şimdi

Naptiniz hocam

Hocam ben 2kg ile hammer curl yapiyorum 17 20 arasi tekrar 20yi zorlayarak cikartiyorum kiloyu arttirmam gereklimi şimdi
10kg ile devam edicem şimdilik daha sonra yukseltecegim.

2kg ile 20 tekrar yapiyosan 4 yada 5 e geçebilirsin.

10kg ile devam edicem şimdilik daha sonra yukseltecegim.

2kg ile 20 tekrar yapiyosan 4 yada 5 e geçebilirsin.
Minimum ve maksimum kaç tekrar yapmam gerekir hipertrofi için?
Ona göre 5alicam
Sanirsam 20nin faydasi yok yani şöyle yok kas yapısı gelismiyor strenghim(dayaniklilik) artiyor

Minimum ve maksimum kaç tekrar yapmam gerekir hipertrofi için?
Ona göre 5alicam
Sanirsam 20nin faydasi yok yani şöyle yok kas yapısı gelismiyor strenghim(dayaniklilik) artiyor
Belirli bir ağırlıkta en fazla 7 8 yapmanız lazım. Örneğin 5kg ile 7 8 tekrar yapabiliyorsunuz. 5 kg ile 12 15 tekrar rahat yapana kadar ağırlık geliştirmemeniz gerekiyor. Benim bildiğim bu şekilde hocam. Birde ben zamanında 5kg dumbell almıştım onda 40 yapıyordum nizami şekilde şuan 10kg ile 15 17 yapıyorum. Çok tekrar kas yapmaz. 20 nin üstüne çıkma (yağ yakmak istiyorsan tekrar sayısı artabilir).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…