Üstteki arkadaş yazmış. Bu bir AirDrop. Reklam mantığı tamamen. Coin piyasaya sürülmeden önce kullanıcıları kendine çekmek için böyle bir etkinlik yapıyorlar.
Bu sadece bir reklam kampanyası yani, garip ama anladım mantığını.
Üstteki arkadaş yazmış. Bu bir AirDrop. Reklam mantığı tamamen. Coin piyasaya sürülmeden önce kullanıcıları kendine çekmek için böyle bir etkinlik yapıyorlar.
Bu sadece bir reklam kampanyası yani, garip ama anladım mantığını.
Yav siz troll müsünüz? Madem işi bilen kişileri yalanlayacaksın ne için soruyorsun!Emin misiniz? Nereden biliyorsunuz ki?
Baya bir fazla almissiniz.Daha önce buna benzer bir AirDrop daha oldu. Neredeyse emek bile vermediğim halde 700-750 küsur dolar gibi uçuk bir rakam aldım. İsmi notcoindi. Kasmadığı için pişman olan bir ton insan oldu. Bu da aynı mantık ile çalışan daha büyük ve daha yeni bir proje. Bunlardan birkaç tane daha var.
Rehber: Telegram AirDrop uygulamaları
Öncelikle herkse selamlar. Son zamanlarda Telegram üzerinden yapılan mining ve AirDrop uygulamalarına mutlaka bir yerlerdeden gelmişsinizdir. Bu uygulamalar “tap to earn” mantığına dayanıyor. Kendim bu AirDrop uygulamalarıyla notcoin vesilesiyle tanıştım ve TL bazında 18.500 TL gibi bir kazancım...www.technopat.net
Bu da benim gibi kazanan başka bir arkadaş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.