Hamster Combat telefona mining yapar mı?

Bu sadece bir reklam kampanyası yani, garip ama anladım mantığını.

Daha önce buna benzer bir AirDrop daha oldu. Neredeyse emek bile vermediğim halde 700-750 küsur dolar gibi uçuk bir rakam aldım. İsmi notcoindi. Kasmadığı için pişman olan bir ton insan oldu. Bu da aynı mantık ile çalışan daha büyük ve daha yeni bir proje. Bunlardan birkaç tane daha var.

Bu da benim gibi kazanan başka bir arkadaş.

Emin misiniz? Nereden biliyorsunuz ki?
Yav siz troll müsünüz? Madem işi bilen kişileri yalanlayacaksın ne için soruyorsun!

Mining yapmaz, devamlı olarak arkaplanda çalışma izni yok. Sen izni versen bile telefon sistemi arkaplanda ağır işlemler yapmasına izin vermez. Zaten Hamster Combat arkaplanda cihazı kullanarak mining yapan bir sistem değil.

Daha önce buna benzer bir AirDrop daha oldu. Neredeyse emek bile vermediğim halde 700-750 küsur dolar gibi uçuk bir rakam aldım. İsmi notcoindi. Kasmadığı için pişman olan bir ton insan oldu. Bu da aynı mantık ile çalışan daha büyük ve daha yeni bir proje. Bunlardan birkaç tane daha var.

Bu da benim gibi kazanan başka bir arkadaş.
Baya bir fazla almissiniz.

Notcoin'i ilk önerdiklerinde bu ne ya biliyorum ben bu tarz oyunları sürekli çıkacak deyip çıkmayan oyunlar fake deyip sadece 30dk bakınıp cüzdan bağlamıştım sonra bir daha da uğraşmadım. Ona rağmen 25 dolar aldım. Şimdi pişmanım. Bu arada arkadaşın dediği gibi Telegram üzerinden girilen bir bot telefona erişemez ve mining yapmaz. Oyun sahipleri nereden kazanıyor dersen. Hiçbir şey bilmeyen bir insan bile sadece bir tanesini söyleyeyim. Adamlar oyun içi görev yaptırıp sana para atıyor o görev de YouTube kanalına abone ol videoyu izle diyor. Adamların şu an 30,8 milyon abonesi var ve videoları 15 20 milyon izleniyor. E bu sadece bitanesinden gelir kaynağı daha devamı da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı