Hangi 2K monitör alınmalı?

Bütçe
15000
Selamlar arkadaşlar aşağıdaki iki monitör arasında kaldım. Normalde tam Dell alacakken MSI karşıma çıktı 40 inç ve IPS panel bu fiyata görünce bir tereddütte kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Size böyle uzun monitör kesin lazım mı? Curved önemli mi? Bence flat IPS panel bir monitör alın. Bu arada 32 inç mı 27 inç mı flat tercih ederseniz.

Teşekkür ederim cevaplarınız için vallahi ne yalan söyleyeyim uw ekran denemek istiyorum Single oyunlarda o yüzden bunlara bakıyorum.

Selamlar arkadaşlar aşağıdaki iki monitör arasında kaldım. Normalde tam Dell alacakken MSI karşıma çıktı 40 inç ve IPS panel bu fiyata görünce bir tereddütte kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum.

Attığınız MSI monitörü alın o zaman bakınca istekleriniz doğrultusunda en mantıklı bu.

Sisteminiz ne bu arada? Hikayeli oyun ağırlıklı mı oynayacaksınız.

Attığınız MSI monitörü alın o zaman bakınca istekleriniz doğrultusunda en mantıklı bu.

Sisteminiz ne bu arada? Hikayeli oyun ağırlıklı mı oynayacaksınız.

Hocam şu an elimde 6700XT var 5000 serisi gelince güncellemeyi düşünüyorum sistemimi.
Hikaye ağırlıklı oynuyorum oynadığım tek Online oyun CoD onun içinde ya monitör için ayar yaparım küçültürüm ekranı eğer öyle bir destek varsa ya da elimde şu an mevcut olan 24 inç 1080p monitörümü rekabetçi FPS oyunları için tutarım.

32 inç IPS kullanıyorum ama 40 fazla büyük sanki.

Bunada göz atacağım teşekkürler.

Ben de bakındım biraz MSI olanın gördüğüm kadarıyla bir problemi yok. Ultra Wide istiyorsanız en iyi seçenek gibi duruyor.

Hocam şu an elimde 6700XT var 5000 serisi gelince güncellemeyi düşünüyorum sistemimi.
Hikaye ağırlıklı oynuyorum oynadığım tek Online oyun CoD onun içinde ya monitör için ayar yaparım küçültürüm ekranı eğer öyle bir destek varsa ya da elimde şu an mevcut olan 24 inç 1080p monitörümü rekabetçi FPS oyunları için tutarım.

Bunada göz atacağım teşekkürler.

Yükseltme mantıklı olur evet RX 6700 XT yine 2K da ortalama derecede tatmin eder AFMF 2 ile de daha yüksek FPS değerlerini görebilirsiniz. 1080p monitör rekabetçi için tutmanız çok iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı