Hangi 2K monitör alınmalı?

Hocam ray traycing zaten her kartta var sadece bir tık daha kötü çıkıyor ancak RDNA4 alt yapılı ekran kartlarıyla ve FSR 4 teknolojisi ile bu durum ortadan kalkar diye düşünüyorum aynı performansı veren kart için 20 bin lira daha fazla koymaya gerek yok (işin render değil ise)

Kullanıcı yorumlarından önerdim zaten ben ölü piksel görmedim ama bütcenizi söylerseniz tekrar bir öneri yapabilirim

Bu @Talisca06
Yine de FSR'ın DLSS seviyesinde olduğunu düşünmüyorum ve çok ağır olmayan render işleri için de kullanacağım. 20 bin lira kadar da farketmiyor ayrıca hocam. Ben 47 bine topladım 4070S sistemi.

Hocam ray traycing zaten her kartta var sadece bir tık daha kötü çıkıyor ancak RDNA4 alt yapılı ekran kartlarıyla ve FSR 4 teknolojisi ile bu durum ortadan kalkar diye düşünüyorum aynı performansı veren kart için 20 bin lira daha fazla koymaya gerek yok (işin render değil ise)

Kullanıcı yorumlarından önerdim zaten ben ölü piksel görmedim ama bütcenizi söylerseniz tekrar bir öneri yapabilirim

Bu @Talisca06
10k'ya kadar bütçem var. Şu an gözüm samsung odyssey g5 g50d modelinde. Sizin önerdiğiniz model de vatan da olursa daha iyi olur. Ordan alacağım.

Yine de FSR'ın DLSS seviyesinde olduğunu düşünmüyorum ve çok ağır olmayan render işleri için de kullanacağım. 20 bin lira kadar da farketmiyor ayrıca hocam. Ben 47 bine topladım 4070S sistemi.
ben farklı bir kart için dedim 4070s rx 7800 xt ile aynı parada ama rx 7800 xtnin yanına yaklaşamıyor

Hocam benim onerdigim monitörü alın, hem ucuz hem de performanslı
Halihazırda evde MSI 274QRFW bulunuyor bu monitörü deneyeceğim, düzgün bir satıcı tarafından alındığında ölü piksel konusunda hiç sorun çıkartmıyor özellikle ürününüzü iade ederken ölü piksel sebepli yazmayın direkt olarak 14 günlük iade hakkınızı kullanarak iade edin bu şekilde sizi uğraştıramazlar.

İki monitöründe renk görsel kalite konularını birinci elden test edip yayınlama şansım var aslında.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-28 161113.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-28 161113.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 39
Msi'ın özelliklerini sevmiştim ama bu yorum beni markadan vaz geçirdi ne yazık ki.
Tek yorumdan vazgeçerseniz zor satın alırsınız hocam siz maalesef. :D Deli kuyuya taş atmış misali. Halihazırda MSI kullanılıyor ev içinde 2 kere iade oldu 3. cihaz sorunsuz 1 senedir kullanılıyor şans işi bunlar markayla alakası çokta bulunmayan bir durum ölü piksel direkt üretimden öyle çıkıyor paneller.

Tek yorumdan vazgeçerseniz zor satın alırsınız hocam siz maalesef. :D Deli kuyuya taş atmış misali. Halihazırda MSI kullanılıyor ev içinde 2 kere iade oldu 3. cihaz sorunsuz 1 senedir kullanılıyor şans işi bunlar markayla alakası çokta bulunmayan bir durum ölü piksel direkt üretimden öyle çıkıyor paneller.
Kendi dediğiniz gibi yeni sistemimi dizip heyecanla oynamayı beklerken 2 3 kere iadeyle uğraşmak istemiyorum. Birçok kişi art arda iadelerle uğraşmış herkesin kendi tercihi.

Kendi dediğiniz gibi yeni sistemimi dizip heyecanla oynamayı beklerken 2 3 kere iadeyle uğraşmak istemiyorum. Birçok kişi art arda iadelerle uğraşmış herkesin kendi tercihi.
Maalesef 10K TL den başlayıp 100K TL lere kadar uzanan bir sorun bu dediğiniz gibi mağazadan direkt almadığınız sürece bu ihtimal hep bulunacak maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı