qokhandd
Megapat
Daha fazla
Merhabalar,
2k monitör almaya karar verdim. Elimde bir kaç alternatif mevcut, kesinlikle karar veremiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Kendi açımdan yorumlarımı ekleyeceğİm. Çok bilgili değilim, yanılıyor olabilirim. Bütçem 10000 civarlarında. Hz yüksek olması tercihim. Şimdiden zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
2k monitör almaya karar verdim. Elimde bir kaç alternatif mevcut, kesinlikle karar veremiyorum. Yardımınıza ihtiyacım var. Kendi açımdan yorumlarımı ekleyeceğİm. Çok bilgili değilim, yanılıyor olabilirim. Bütçem 10000 civarlarında. Hz yüksek olması tercihim. Şimdiden zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
- Samsung Odyssey G6 S32BG65
32" versiyonu FPS oyunlarda sıkıntı yaşatabilir ama aşırı rekabetçi oynamıyorum. Oynadığım oyunlar 90% hikaye ve RPG'den oluşuyor.
27" en ucuz satıcısı şuanda Creature Game Store, ölü piksel durumlarında çok yardımcı olmadıklarına dair yorumlar okudum.
Hiç curved monitör kullanmadım. Beğenemeyebilirim.
VA panellerin renk açısından daha kötü olduğuna dair yüzlerce yazı okudum, ama bu monitör nezdinde renk kalitesi IPS paneller ile yarışır düzeydeymiş.
- MSI 27" G274QPF
Monitör WQHD olduğu için ppi açısından görüntü keskinliğinde sıkıntı olabilir.
- LG UltraGear 27GR83Q-B
- ASUS TUF VG27AQML1A
- Dell Alienware AW2724DM 27"
- Dell G2724D 27"
- MSI MAG 274QRFW 27"
Son düzenleme: